Pa pa paranoja… The Offspring izbacili bubnjara iz benda jer se nije vakcinisao

0
281
Oglasi
The Offspring/Photo: Daveed Benito / Press
The Offspring/Photo: Daveed Benito / Press

Pit Parada više nije član grupe The Offspring jer se nije vakcinisao, za razliku od ostalih članova, piše Consequence of Sound.

U službenoj objavi, bubnjar je izjavio kako ne želi da se vakcini[e iz zdravstvenih razloga. Tvrdi kako su mu to savetovali lekari, zbog čega se kolege iz benda osećaju ugroženo u njegovom prisustvu, bilo u studiju ili na turneji. Bolest je preboleo prošle godine s blagim simptomima, stoga smatra da je veći rizik da još jednom oboli od posledica nuspojava vakcine zbog Guillain-Barre sindroma od kojeg boluje od detinjstva. Takođe je izrazio nezadovoljstvo prema vlasti o prisilnoj vakcinaciji i najavio da će nastaviti da radi muziku, zajedno sa svojom ćerkom.

Prvi bubnjar Offspringa napustio bend da bi postao – ginekolog…

Parada je u bendu od 2007. godine, a Offspring je ovog aprila objavio aktuelni studijski album “Let the Bad Times Roll”, prvi posle devet godina. U planu je jesenja turneja, a bend se još uvek nije oglasio povodom ovog događaja.

Bubnjar je u svom postu na društvenim napisao da ne zamera bendu na njihovoj odluci.

“Nemam negativna osećanja prema svom bendu”, napisao je. “Oni rade ono što smatraju da je najbolje za njih, dok ja radim isto.”

HL/Izvor: nme

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime