Pa dobro, bre, Britni… Tek se oslobodila staratelja, pa se fotkala u toplesu i napisala jako čudan status

0
258
Oglasi
Britni Spirs/Photo: instagram@britneyspears
Britni Spirs/Photo: instagram@britneyspears

Britni Spirs je ponovo objavila fotografije u toplesu, a u podužem opisu se osvrnula na glasine koje kruže da je operisala grudi ili da je trudna.

“Ne, ljudi. Nisam bila na operaciji grudi i nisam trudna. Imam grudi na ovim slikama, jer sam se najela“, napisala je.

SLOBODNA BRITNI SE OGLASILA VIDEO PORUKAMA… NA SVOJ NAČIN

Potom je objasnila pratiocima zbog čega objavljuje polugole fotografije.

“Kad je ženi vruće i želi da skine deo odjeće… Ne, ne govorim u striptiz klubu ili na nastupu. Samo u praktičnoj meri, kad ste u svom automobilu i shvatite da nosite majicu dugih rukava usred leta. Neposredna reakcija svake žene koja je skinula deo odjeće je – osećam se prokleto bolje. Zato i mislite da izgledate bolje“, kaže Britni.

BRITNI KONAČNO NA KORAK OD SLOBODE… OTAC SLAVNE PEVAČICE ODUSTAO OD STARATELJSTVA

“Imala sam milon nastupa gde sam se skinula i, na moj užas, ponekad nisam izgledala tako sjajno. Mnogo puta je bilo tako. Možda je sramota, ali u svojoj glavi sam se osećala odlično”, objasnila je i dodala kako su je nastupi učinili previše svesnom svog tela i da to nije privlačno.

Britni je pretpostavila da će je pratioci pitati i zašto baš sada pokazuje svoje telo na društvenim mrežama, pa je i za to imala spreman odgovor.

“Htela sam sebe da vidim na lakši način, golu, kakva sam i rođena. Kad ponovo pogledam fotografije koje sam objavila, suludo je. Videti sebe u najčistijem obliku dokazuje mi da bol, suze i teški tereti nisu ono što ja jesam. Ja sam žena, lepa, senzitivna žena koja treba da pogleda sebe u svom najčistijem obliku”, objasnila je.

Pa ti sad budi pametan…

Uostalom, pogledajte njen post:

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime