Pa, brate mili, hoće li ovo već jednom stati? Zbog Omikron soja odložena dodela 64. Grammy nagrada

0
185
Oglasi
Grammy Awards/Photo: Promo
Grammy Awards/Photo: Promo

Na zvaničnoj stranici Grammy nagrada objavljeno je da je 64. dodela ovih nagrada odložena za novi, još uvek nepoznat, datum.

“Nakon pažljivog razmatranja i konsultovanja s gradskim i državnim zvaničnicima, stručnjacima za zdravlje i bezbednost, umetničkom zajednicom i našim brojnim partnerima, Akademija za snimanje i CBS odlučili su da odlože 64. godišnju dodelu nagrada Gremi”, piše u saopštenju.

“Zdravlje i sigurnost svih u našoj muzičkoj zajednici, publike i stotina ljudi koji neumorno rade na produkciji naše emisije, i dalje su naš prioritet. S obzirom na pojavu omikrona, održavanje dodele 31. januara jednostavno je previše rizično”, dodali su.

Trevor Noa iz “The Daily Show” i ove godine bi trebalo da učestvuje u ulozi voditelja.

Uvedene su i neke promene. Četiri najveće kategorije – za pesmu, video, album i najboljeg izvođača godine – sada imaju po 10 nominacija umesto osam, a o pobednicima odlučuje grupa koja ima više od 11 hiljada članova.

Billie Ellish and Finneas GRAMMYs 2020 SpeechBillie Eilish and FINNEAS just won Song Of The Year for their hit “bad guy” at the 62nd GRAMMY Awards. Watch their full acceptance speech.

Posted by Recording Academy / GRAMMYs on Sunday, 26 January 2020

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime