Ozi, legendo, ti li si? Sad ste videli Princa tame u ovom izdanju, i možda više nikada…

0
313
Ozi Ozborn/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Iako nas od Super Bowla deli više od dve nedelje, već su krenule reklame vezane za jedan od najgledanijih sportkih prenosa.

Najviše pažnje izazvala je reklama koju je Ozi Ozburn snimio za Workday, u kojoj je prikazan kao kancelarijski radnik u košulji i s kravatom.

– Ko je novi radnik? – bojažljivo pita kolega svoju saradnicu, na šta mu ona šapuće: – Ne znam, ali kažu da je on neka rock zvezda.

Čuvši ih, Ozi se okreće od kompjutera ka njima i pita:

 – Ko od vas dvoje želi pirsing?

Ozijeva reklama od 15 sekundi je u stvari tizer za jednominutni oglas koji je planiran da ide u trećoj četvrtini Super Bowla, u kojem se pojavljuju i Džoan Džet i Geri Klark Džunior. Inače, emitovanje reklame od 30 sekundi je na prošlogodišnjem Super Bowlu koštalo čak 7 miliona dolara.

14 minuta koji se ne zaboravljaju… Ovo je 10 najboljih Super Bowl nastupa svih vremena (ne računajući ovaj poslednji)

Ozi je nastupio ove godine u poluvremenu NFL utakmice između Los Anđeles Remsa i Bafalo Bilsa. Takođe, legendarni roker je još 2011. godine snimio reklamu za Super Bowl – u njoj se pojavljuje zajedno sa Džastinom Biberom.

Da li je ovo najotkačenija reklama na Super Bowlu ikada… Arnold Švarceneger kao Zevs, Salma Hajek kao Hera

Ozijeva supruga i menadžerka Šeron zbunjeno pita: -Šta je 6G? – na šta Ozi još zbunjenije reaguje: – Šta je, jebote, Biber?!

Finalisti ovogodišnjeg Super Bowla biće poznati u nedelju 29. januara, dok se najvažnija utakmica godine igra u nedelju 12. februara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime