Ozbiljno dobra muzička jesen u mts dvorani – Uriah Heep, Divlje jagode, Osvajači, Ničim izazvan, Elemental…

0
499
Oglasi
Uriah Heep (Sava Centar)/Photo: Alex
Uriah Heep (Sava Centar)/Photo: Alex

Biće ovo žestoka i muzički raznovrsna koncertna jesen u mts dvorani. Publika će u kultnom prostoru u centru grada moći da čuje dugoiščekivane bendove sa domaće scene u solo izdanju, ali i muzičke velikane iz celog sveta.

Posle dugoisčekivanog koncerta sastava Kings of Convenience zakazanog za 18. septembar, publika će zakoračiti u još hladniji period ovog godišnjeg doba uz neobičan žanrosvki spoj muzičkih pravaca i imati suret sa domaćim, ali i svetskim imenima. Naime, na samom startu oktobra beogradskoj publici će se posle čak četiri godine celovečernjim koncertom predstaviti The Beastbeat- Beatles Tribute bend, koji će nastupiti povodom 60. godišnjice objavljivanja prvog singla Beatlesa “Love me do”.

Bend koji već 17 godina nastupa širom Srbije, ali i po čitavoj Evropi, podsećajući publiku na najveću pop senzaciju 20. veka, Beograđane će obradovati nekim od najvećih hitova Beatlesa iz svih stvaralačkih faza benda, a pored poznate četvorke The Bestbeat u izvođenju numera će učestvovati i 20-člani Simfonisjki orkestar.

Jubilej, 45 godina postojanja u mts Dvorani će 8. oktobra proslaviti i čuveni hard rock bend Divlje jagode. Već 14. oktobra, na scenu mts Dvorane vraća se posle tri godine i dva velika uspešna koncerta u srpskoj prestonici (2018. i 2019. godine), splitski tenor Goran Karan. Samo dan kasnije, 15. oktobra, predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend Ničim izazvan prvu deceniju rada obeležiće velikim beogradskim koncertom.

Ničim izazvan (Priča 2021)/ Photo: AleX
Ničim izazvan (Priča 2021)/ Photo: AleX

Odmah iza toga, već 19. oktobra biće održan koncerte kragujevačkog, kultnog hard rok benda Osvajači. Na sceni mts Dvorane, svoj najveći nastup do sada imaće i regionalno popularan sastav Elemental, koji će 22. oktobra nastupiti u mts dvorani.

Posebno mesto u srcima rokenrol publika čuva i za svetski poznati bend Uriah Heep koji će u mts dvorani proslaviti 50 godina postojanja, 26. oktobra. Brojni ljubitelji čuvenog benda, svih generacija ponovo će moći da uživaju u nezaboravnim pesmama koje decenijama spadaju u rokenrol klasike – “Lady In Black”, “July Morning”, “Easy Livin”, “Sunrise”…

Takođe, Božo Vrećo, vraća se ponovo pred beogradsku publiku koncertnim nastupom 2. novembra u mts Dvorani i biće to njegov treći solo nastup na kultnom mestu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime