Ovo je vaša odluka… Prvi finalisti Mobil Music Festa #3 su – Kalibar i Generacija Z

0
465
Oglasi
mmf 3 promo
mmf 3 promo

Bendovi Kalibar (Zemun)  i Generacija Z (Bečej/Zemun/Beograd) prvi su finalisti našeg festivala Mobil Music Fest #3.

Oni su se finale plasirali zahvaljujući najvećem broju lajkova na našem YouTube kanalu i Facebooku, u otvorenom glasanju koje je trajalo od 8. novembra.

Glasalo se i lajkovalo 10 dana, a presek stanja broja lajkova (dakle, ne pregleda, nego – lajkova) urađen je tačno u ponoć, što je dokumentovano printscreenovima, i kao što je ranije najavljeno, uračunati su isključivo glasovi na našoj YouTube platformi i Facebook nalogu. Lajkovi na stranicama samih bendova nisu uzimani u obzir.

Još tri benda će se, pored Kalibra, Generacije Z i grupe Jurka, koja se plasirala direktno u finale posle učešća na vršačkom Wind Rock Festu, nadmetati uživo za glavnu nagradu, snimanje albuma za PGP RTS, kao i za još neke vredne nagrade.

Njih će odabrati žiri koji ove godine čine Jadranka Janković Nešić, Ljiljana Zdravković, Marija M. Karan, Nemanja Jovanov, Vladimir Graić, Milan Rakić i Dejan Stojiljković.

ONI IMAJU PAKLENO TEŽAK ZADATAK… PREDSTAVLJAMO VAM ŽIRI MOBIL MUSIC FESTA #3

Odluku žirija objavićemo u utorak, 30. novembra.

Kad je o finalu reč, ono će, ako ne bude nekih neprijatnih iznenađenja, biti održano u klubu Wurst Platz u Beogradu, tokom decembra, a datum će biti određen uskoro, u zavisnosti od mera zbog aktuelne epidemiološke situacije.

Pogledajte spotove finalista:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime