Ovo je najluđi korona cover do sada… Zvezda “Parka iz doba jure”  u izolaciji obradio hit Radioheada – na ukuleleu

0
252
Oglasi
Sem Nil/Photo: YouTube printscreen
Sem Nil/Photo: YouTube printscreen

Kreativne filmske zvezde teško podnose izolaciju, među njima je i 72-godišnji irski glumac Sem Nil, najpoznatiji po ulogama u franšizi “Park iz doba Jure” i tv seriji “Peaky Blinders“. Kako on razbija dosadu pokazao je u video objavi na Twitteru gde je na ukuleleu odsvirao svoju verziju pjesme “Creep” grupe Radiohead.

“Nemojte se uplašiti. Evo malo lagane zabave da odmorite mozak ako ste u  #LockdownForLove #CoronaLockdown #WeWillPrevail”, napisao je Sem Nil.

 

– Ovo kasapljenje pjesme služi kako bi ohrabrio ljude da ostanu kod kuće i nađu nešto kreativno da rade, čak i ako to znači uništavanje pesme grupe Radiohead – izjavio je u videu nakon odsvirane pesme.  – Jako volim Radiohead kao što volim i tu pesmu i ovo je za sve ljude poput mene koji nisu bili među najboljima, koji nisu bili deo grupe navijačica. Samo smo želeli da budemo posebni – nastavio je Nil i dodao – Znam da su mnogi od nas u ovom trenutku u strahu i napeti, ali nemojte biti u strahu, nemojte biti napeti. Proći ćemo kroz ovo. Verojatno ćemo na kraju biti u pomalo lošem stanju, ali proći ćemo kroz ovo. Znam da je lako upasti u ‘Ima li nešto gore od ovog’.  Ali ja vas ohrabrujem tako da pomislite ‘Šta je najbolje što nam se može dogoditi? Šta će se na kraju ovog dogoditi? Izaći ćemo napolje, nebo će biti plavo, volećemo jedni druge i sve će biti u redu.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime