Ovo je kompletan lajn-ap Belgrade Techno Festivala u Barutani

0
139
Oglasi
Beogradski Techno Festival, promo
Beogradski Techno Festival, promo

Beogradski Techno Festival biće održan u Barutani 1. i 2. septembra. Na veliku radost svih ljubitelja tehno zvuka u najurbanijem kutku Kalemegdana tokom dve večeri za miks pultom će se smenjivati vodeća imena beogradske tehno scene od njenog nastanka pa do danas.

Ceo lajn-ap konačno je poznat, a BTF je spremio mnoga lepa iznenađenja među kojima i najavljivanje nastupa čuvene Tehnika 8×8 koja se posle deset godina ponovo okuplja specijalno za ovu priliku!

Naravno, tu su i neizostavna imena ovakvog događaja, legendarni stari znalci i nosioci scene Boža Podunavac, Vlada Janjić, kao i ništa manje važan pionir starije generacije Goran Zmix Kovačević, ali i mlađe, među kojima je Kobaya. Ostatak lajn-apa je sačinjen od svih najaktuelnijih i neizostavnih imena domće tehno scene: Filip Xavi, Luka Concrete, Bojan Vukmirović, Mudrost, Mihajlo, Speedy, Kaen, John Belk i Kid Kimi.

Uskoro stižu i informacije o prodaji karata, a do tada pratite Barutana Facebook stranicu i BTF event za najsvežije informacije u vezi sa ovim događajem na koji je Beograd dugo čekao.

HL/Izvor: Noizz.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime