Ovde nema nikog, nikog osim nas… Hali Gali kolektiv predstavio novu kompilaciju

0
163
Hali Gali, press promo
Oglasi

Krajem 2019. godine beogradski kolektiv Hali Gali svetu se predstavio kompilacijom sa devet novih pesama i krenuo u avanturu s koncertima, festivalima i brojnim pratećim akcijama.

Hali Gali prvi put ide u Zagreb, pridružuju mu se kolektivi JeboTon, Superval, Velvet i Kišobran

Četiri godine i nekoliko meseci kasnije Hali Gali vraća se sa novim muyi;kim izborom i presekom stanja jednog segmenta beogradske scene. Na “Hali Gali #2” nalazi se deset bendova i deset novih pesama. Od učesnika na HG1 tu su Šajzerbiterlemon, Sitzpinker, proto tip, Vizelj, Gazorpazorp, sv. Pseta i KOIKOI, a novi članovi kolektiva su Daze, Cactus Fileds i Ubili su Batlera. Kompilacija je nastala u produkciji HG, Kišobrana i Pop Depresije i dostupna je na digitalnim platformama; bandcamp i YouTube, a tokom leta 2024. biće objavljena i na vinilu.

Hali Gali #2

Pesme su snimljene tokom jeseni 2023. u Down There studiju s Urošem Milkićem, miks su tokom decembra 2023. i januara 2024. radili Andrej Mladenović, Uroš Milkić, Goran Crevar i Veljko Milinković. Dizajn omota delo je Petra Micića.

Premijerno predstavljanje kompilacije dogodiće se na 10. MENT-u u Ljubljani u petak 23. februara u Gala Hali, u Zagrebu u AKC Attacku 24. februara i u okviru Kontakt konferencije u Beogradu 23. marta u Dragstoru.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime