Ovako zvuči “Voda”… Anja Štark i Hibrid predstavili novi video singl

0
542
Oglasi
Photo: youtube.com printscreen

Posle prvog zajedničkog singla “Vazduh”, beogradski pop duo Anja Štark i sarajevski producent Hibrid objavili su novi pod nazivom “Voda” (Podmornica), čije ime nastavlja započeti niz pet osnovnih elemenata.

Tekst pesme potpisuju Milica Mitić i Aleksandra Tomović, a muziku Hibrid (zajedno sa Milicom i Aleksandrom), kao i aranžman i produkciju pesme. Mastering pesme i snimanje vokala radio je Dušan Filimonović.

Anja Štark/ Photo: Katarina Marković

Duo Anja Štark čine Aleksandra Tomović i Milica Mitić. Ranije su sarađivale u bendu Sofie from Seattle, a kao Anja Štark su aktivne više od dve godine.

SAMO DOWNTEMPO I BIĆEMO “DOBRO”… DOPE POP DUO ANJA ŠTARK PREDSTAVIO NOVI VIDEO SINGL

Do sada su objavile pesme “Zlato”, “Mesta”, “Dječaci sa srcem slijepog miša”, “Vazduh”, “Blokovi”, “Dobro” i “Godina bez dodira”.

Hibrid/ Photo: Ajla Salkić

Hibrid je producent elektronske muzike, koji dolazi iz Sarajeva. Poznat je na regionalnoj sceni kao umetnik koji eksperimentiše i meša različite muzičke žanrove i uticaje.

ANJA ŠTARK & HIBRID… STIGAO REMIX PESME “VAZDUH”

U proteklom periodu radio je na muzici za serijal BHRT-a “First Time”, a koji je za cilj imao promociju prirodnih lepota i aktivnog odmora u Bosni i Hercegovini.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime