Ovaj svet je načisto poludeo… Izrada lutke Baby Yoda koštala je – 5 miliona dolara

0
564
Oglasi
Baby Yoda/Promo
Baby Yoda/Promo

Lutka Baby Yoda je jedan od najzanimljivijih likova proizašlih iz “Ratova zvezda” (Star Wars). Lik se pojavio nedavno u Disneyjevom serijalu “The Mandalorian”, a proizvodnja ove lutke je koštala – pet miliona dolara.

Reč je o novoj zvezdi koja je malena i zelena, velikih ušiju. Baby Yoda je star 50 godina, većinom ćutljiv, ali povremeno sklon nedefinisanim zvukovima, ljubitelj sirovih žaba. Iako je tek beba, već sada koristi “silu”, a prevozno sredstvo mu je lebdeća “kolevka”. Službeno ga zovu “The Child” (dete), ali za većinu je jedan jedini Baby Yoda.

Glumac Adam Pejli u jednom svom intervjuu komentarisao je vrednost Baby Yode rekavši kako je isplativa za gledaoce, ali i kompaniju Disney uporedivši je s mašinom za proizvodnju novca.

Baby Yoda/Promo
Baby Yoda/Promo

Pejli je u serijalu “The Mandalorian” glumio u sceni u kojoj je morao da udari malu svemirsku bebu (Baby Yoda) i ispričao je da ga je za vreme snimanja tvorac serije Jon Favre podsetio na vrednost lutke i savetovao da bude oprezan prilikom udaranja. Glumac je dodao da ga je to pomalo nerviralo.

Ova lutka se smatra jednom od najfascinantnijih stvari u svemiru, ali u isto vreme i komplikovanom kreacijom. Nakon završetka “The Mandalorian” serijala to će biti jedan poprilično skup kolekcionarski primerak, piše Mashable.

Ljubitelji Baby Yode mogu ovu lutku da kupe po cini od 30 dolara.

Baby Yoda će se bez sumnje pojavljivati i u drugoj sezoni Disneyjevog serijala “The Mandalorian” s još zanimljivih avantura.

HL/Izvor: klix.ba

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime