Ovacije od 12 minuta za “Elvisa” u Kanu… glavni glumac se rasplakao

0
287
Oglasi
Baz Luhrmann’s ELVIS, promo
Baz Luhrmann’s ELVIS, promo

Publika na filmskom festivalu u Kanu drhtala je za Ostinom Batlerom u ulozi kralja na svetskoj premijeri filma “Elvis” reditelja Baza Lurmana. Film je dobio burne 12-minutne ovacije, najduže na ovogodišnjem festivalu do sada.

Kako su ovacije trajale i trajale, Batler je, sa suzama u očima, zagrlio podjednako emotivnu Prisilu Prisli, koja je doletela u grad na jugu Francuske da bi pružila podršku filmu o svom pokojnom mužu.

KARIJERU MU VODIO OSNIVAČ GROBLJA ZA KUĆNE LJUBIMCE, LUTKU S NJEGOVIM LIKOM SU OBESILI I SPALILI… I JOŠ NEKOLIKO STVARI KOJE MOŽDA NISTE ZNALI O ELVISU

Muzička drama Warner Bros. studija dovela je do usijanja publiku u Kanu, koja je aplauzom pohvalila Batlerovo rekonstruisanje nekih od najvećih Prislijevih hitova, uključujući “Jailhouse Rock”, “Blue Suede Shoes” i “Suspicious Minds”.

The Elvis movie ???? got a 12-minute standing ovation at Cannes. This is such an exciting ❤⚡???? #elvispresleytakingcareofbusiness

Posted by Elvis Presley Taking Care of Business on Thursday, 26 May 2022

“Elvis” je prvi Lurmanov dugometražni rediteljski rad još od “Velikog Getsbija” iz 2013. godine, koji je takođe svetsku premijeru imao na Filmskom festivalu u Kanu. Batler igra glavnu ulogu pored Toma Henksa kao Elvisovog zloglasnog menadžera pukovnika Toma Parkera; Olivia DeJonge kao Prisila; nedavno nominovan za Oskara Kodi Smit-MekFi kao kantri legenda Džimi Rodžers; Jola Kuartei kao sestra Roseta Tarpe i Kelvin Harison Mlađi kao B.B. King.

PRISILA PRISLI PRVA POGLEDALA NOVI FILM O ELVISU: OVA PRIČA NEMA SREĆAN KRAJ, ALI MNOGO BOLJE ĆETE SHVATITI NJEGOVO PUTOVANJE…

Pre svetske premijere “Elvisa” u Kanu, film je dobio odlične kritike od tri člana porodice muzičke ikone: Prisile Prisli, Lize Mari Prisli i unuke Rajli Kio. Liza Mari je nazvala film “ništa osim spektakularnog”, dodajući:

– Ostin je prelepo kanalisao i otelotvorio srce i dušu mog oca. Po mom skromnom mišljenju, njegov nastup je bez presedana i konačno je urađen tačno i sa poštovanjem.

EMINEM RAZBESNEO FANOVE: LICEMER SI, PROZIVAO SI ELVISA, A SAD SI RADIO MUZIKU ZA FILM O NJEMU…

Rajli Kio je izjavila da je počela da plače u prvih pet minuta filma, dodajući:

– Mogla sam da osetim koliko su Baz i Ostin uložili truda da sve prikažu kako treba. To me je odmah učinilo emotivnom… Osećala sam se počašćenom što su se toliko trudili da zaista dođu do njegove suštine, da osete ono što je on u suštini bio. Ostin je to tako lepo prikazao .

Život i karijera neponovljivog Elvisa gledana je kroz prizmu njegovog složenog odnosa sa menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom. Priča, kako je opisano, duboko zalazi u složenu dinamiku njihovog odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Prislijevog uspona, pa sve do vrhunaca njegove slave bez presedana.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime