Ovacije na premijeri plesne predstave “Grand Hotel” u Madlenianumu

0
318
Grand Hotel/ Photo: Belkiša Beka Abdulović (promo, Madlenianum)
Oglasi

Dugotrajnim aplauzom i ovacijama publika je sinoć pozdravila premijerno izvedenu plesnu predstavu “Grand Hotel” na veikoj sceni Madlenianum u koreografiji Aleksandra Ilića i režiji Aleksandra Nikolića.

Predstavu su maestralno odigrali glavni protagonisti Mojca Majcen, Ognjen Vučinić, Branko Mitrović i Jakša Filipovac, uz podršku ansmbla Plesnog teatra Gospođe koju čine Nada Kecman, Mira Ivančević, Vesna Stipišić, Katarina Stojkov Slijepčević, Marina Maraš, Milica Bezmarević i Biljana Knežević.

Mojca Majcen, Grand Hotel/ Photo: Belkisa Beka Abdulović
Mojca Majcen, Grand Hotel/ Photo: Belkisa Beka Abdulović

Pored poznatog autorskog dvojca Ilić – Nikolić, muziku je komponovala Ana Krstajić, scenografiju je uradio Žorž Draušnik uz asistenciju Tanje Žiropađe a kostim Aleksandra Karović.

Projekat je koprodukcija Opere i teatra Madlenianum i Udruženja profesionalnih baletskih igrača, koreografa i baletskih pedagoga Srbije, a podržali su ga Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Ministarstvo kulture Slovenije, Ambasada Republike Slovenije u Beogradu, Festival Velenje, Mestna Občina Celje, Javni sklad republike Slovenije za kulturne dejavnosti i Institut za umetničku igru.

Naredno izvođenje zakazano je za 16. april s početkom u 19:00 časova, a ulaznice su u prodaji online i na blagajni Opere i teatra Madlenianum.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime