Otvoreno pismo Van Morisona: “Pseudo-nauka” preporučuje socijalno distacirane koncerte

0
228
Oglasi
Van Morison/Photo: facebook@vanmorrisonofficial
Van Morison/Photo: facebook@vanmorrisonofficial

Van Morrison objavio je otvoreno pismo obožavaocima i u njemu kritikovao “pseudo-nauku” i preporučenu praksu nastupa u prostorima sa smanjenim kapacitetom.

Legendarni pevač je ranije ovog meseca najavio koncerte pred manje publike, kako je i propisano zahvaljujući pandemiji korona virusa.

POZORIŠTA, CRKVE ILI KONCERTI… SVEJEDNO JE: STUDIJA DOKAZALA DA PEVANJE NIJE RIZIČNIJE OD GOVORA ZA ŠIRENJE VIRUSA

Na svojoj internet stranici izrazio je zabrinutost po tom pitanju:

“Kao što znate, radimo socijalno distancirane koncerte u Newcastle Upon Tyne’s Gosforth Parku, Electric Ballroomu i London Palladiumu. Ovo nije znak usklađenosti ili prihvatanja trenutnog stanja, ovo je samo da se moj bend pokrene i da muzičari izađu iz problema. To takođe nije rešenje za budućnost. Mi treba da nastupamo u punim kapacitetima pred ohrabrenom publikom. Pozivam svoje kolege pevače, muzičare, tekstopisce, producente, promotere i ostale u industriji da se bore sa mnom u vezi s tim”.

Nastavio je, pozivajući obožaoce i muzičare da se bore protiv “pseudo-nauke” u socijalno distanciranim svirkama i da “progovore”.

– Ser Endrju Lojd Veber i ja smo čini se jedini ljudi u muzičkom poslu koji pokušavaju da ga vrate i ponovo pokrenu – rekao je Morrison i pozvao: –Istupite. Nije ekonomski isplativo izvoditi društveno distancirane svirke. Istupite sada, budućnost je sada.

HL/Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime