Otvoren konkurs za Uhvati film volontere

0
243
Uhvati film/ Photo: Promo
Oglasi

Konkurs za volontere na 17. Međunarodnom filmskom festivalu Uhvati film otvoren je do 1. juna 2019. godine.

Svi koji bi voleli da daju doprinos u organizaciji i realizaciji Festivala, prošire svoje znanje i steknu iskustvo iz  oblasti ljudskih prava, filmske umetnosti, PR-a i medijske promocije, treba svoje osnovne podatke (ime, prezime, godište, zanimanje, mail adresu i broj telefona) i kratko motivaciono pismo da pošalju na mejl: pr.uhvatifilm@gmail.com .

Poslovi na kojima volonteri mogu preuzeti učešće su:
– Prevođenje sa srpskog na engleski i obratno (dijalog liste filmova, sinopsisi filmova, simultano prevođenje razgovora sa autorima nakon projekcije filmova).
– Druženje i podrška gostima iz inostranstva i regiona.
– PR aktivnosti (pisanje saopštenja za medije, kontakt sa medijima, kreiranje kratkih pisanih/audio/video izveštaja koji će biti postavljeni na stranice Festivala (facebook,  sajt, youtube).
– Promocija festivala – osmišljavanje i/ili realizacija kreativne promocije i najave Festivala; (na društvenim mrežama, javne akcije, osmišljavanje i učešće u izradi video spota).
– Kontakti sa: NVO, školama, donatorima, institucijama.
– Pružanje personalne asistencije posetiocima, gostima sa invaliditetom.
– Tehnička podrška u organizaciji i realizaciji tribina, izložbi, pratećeg i fimskog programa.
– Dizajnerske poslove (osmišljavanje plakata, flajera, kataloga…)

Uhvati film/ Photo: Promo
Uhvati film/ Photo: Promo

Svi volonteri dobijaju potvrdu o učešću, po potrebi i preporuku sa opisom zaduženja i angažovanja, mogućnost učešća na radionicama, promociju svog angažovanja na Festivalu na sajtu i katalogu Festivala.

Svi detalji o konkursu i samom Festivalu dostupni su na sr.uhvatifilm.org.

Ovogodišnji Uhvati film održava se  krajem septembra u Kulturnom centru Novog Sada i obuhvata projekcije domaćih i inostranih filmova na temu mogućnosti i dostignuća osoba sa invaliditetom, kao i raznovrsan kvalitetan prateći program na temu invalidnosti (radionice, tribine, izložbe).

Festival je jedina regionalna manifestacija filmova o osobama sa invaliditetom: od 2003. godine održava se u Novom Sadu u organizaciji Kreativno afirmativne organizacije Parnas, od 2011. realizuje se u Rijeci u organizaciji Udruge Spirit, od 2017. u Banjoj Luci u organizaciji HO Partner, a od ove godine i u Kotoru u realizaciji nevladinog udruženja ART 365

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime