Otvoren konkurs za jubilarni 10. BARF

0
203
Oglasi
RAMPA/ Photo: AleX
RAMPA (BARF 2019)/ Photo: AleX

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), poziva bendove i autore da se prijave za ovogodišnje, jubilarno izdanje Beogradskog autorskog rok festivala – BARF 10.

Konkurs će da bude otvoren do 22. novembra, posle čega će komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS odabrati šestoro finalista.

Odabrani bendovi imaće priliku da nastupe na finalnoj večeri festivala koje će, kao i prethodnih godina, biti održano u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana.

Tačan datum održavanja finala festivala biće naknadno objavljen.

Photo: Promo
Photo: Promo

Svi bendovi/autori se na BARF10 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka ili kao digitalno izdanje.

Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama.

Kao i uvek, URMUS se potrudio da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi novčane ali i druge vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala BARF 10.

Prvoplasirani bend/autor osvaja 60.000 dinara, a drugoplasirani 50.000 dinara. Pobednik po glasovima publike dobija snimanje singla u studiju MAŠINA 23.

Pobednik festivala dobija objavljivanje digitalnog singla za PGP RTS, nastup na Bunt Rok festivalu 2022.

Kompletan festival se snima audio i video, tako da će nastupi svih finalista biti objavljeni na zvaničnom YouTube kanalu festivala.

Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica firme STUNNER.

Više detalja o uslovima učešća na festivalu kao i formular za prijavu možete pronaći na sajtu Udruženje rok muzičara Srbije.

Bend RAMPA, pobednici Beogradskog autorskog rok festivala 2019…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime