Otvoren konkurs za 7. Bunt rok festival

0
508
Sanitarium i Branka Glavonjić/ Photo: RTS
Oglasi

Otvoren je javni konkurs za sedmi Bunt rok festival – takmičenje novih, neafirmisanih bendova i autora, koje organizuju emisija Bunt i Radio-televizija Srbije.

Konkurs će trajati 43 dana i svi zainteresovani muzičari i autori iz Srbije, mogu da pošalju pesmu u trajanju do četiri minuta, tekst pesme, biografiju i fotografiju benda na mail: buntrokfestival@gmail.com ili na poštansku adresu Radio-televizije Srbije (RTS, Takovska 10, 11000 Beograd, sa naznakom: “Bunt rok festival 2023“).

Sve informacije o Pravilniku i Uslovima konkursa, objavljene su na sajtu RTS-a .

Branka Glavonjić/ Photo: RTS

– Sedmi Bunt rok festival biće održan u godini u kojoj emisija Bunt obeležava dve decenije trajanja i kontunuiteta, što čitavom timu projekta uliva dodatni entuzijazam i radost – izjavila je autorka Branka Glavonjić i dodala:
– Bunt rok festival je jedini televizijski festival takmičarskog karaktera, čiji je cilj afirmacija domaće pop i rok muzike, kao i formiranje nove srpske pop i rok scene. Tokom dosadašnjeg trajanja ovog svojevrsnog nacionalnog projekta, kroz proces je prošlo više od 1000 autora i bendova iz cele Srbije a njih 140 je dobilo priliku da nastupi na sceni i predstavi se najširem auditorijumu. Pozivamo autore, muzičare, bendove da pošalju svoje pesme na konkurs za 7. BRF i- neka muzika pobedi!

Momčilo Bajagić Bajaga i Sanitarium/ Photo: RTS

Prethodno, šesto izdanje Bunt rok festivala otvorio je novo poglavlje u načinu realizacije ovog nacionalnog TV projekta autorke Branke Glavonjić.

Ono što je ostalo i ostaće isto jeste odgovoran pristup svim segmentima realizacije festivala, relevantan stručni žiri, apsolutna transparentnost i pre svega maksimalna posvećenost multidisciplinarnoj podršci i medijskoj promociji novih i neafirmisanih domaćih rok bendova i autora.

Bend Sanitarium “iz inata” pobedio i na Bunt rok festivalu

Pobednici će, po tradiciji, posle multimedijske afirmacije na programima i platformama medijskog sistema RTS-a, pored titule pobednika festivala, dobiti i priliku da nastupe na najprestižnijim muzičkim festivalima u Srbiji i regionu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime