“Otrov” je novi video singl Artan Lili

0
459
Artan Lili
Artan Lili/ Photo: Braca Nadeždić
Oglasi

Grupa Artan Lili objavila je novi video singl pod nazivom “Otrov”, a kao gost u pesmi pojavljuje se Nikola Vranjković.

Video je snimila Romana Slačala, a audio produkciju potpisuju Nikola Vranjković, Ivan Petrović i Marko Benini.

Bojan Slačala, frontmen grupe Artan Lili, povodom novog video singla je rekao:
– Novi singl smo uradili zajedno sa našim velikim prijateljem, kolegom, saborcem i muzičkom zvezdom Nikolom Vranjkovićem. Ponovo smo uradili nešto drugačije od očekivanog i izuzetno smo zadovoljni kako sve zajedno zvuči i izgleda! Verujem da je tema je izuzetno zanimljiva i da je baš ovo doba godine- pravi tajming za jednu ovakvu pesmu.

Nikola Vranjković
Nikola Vranjković/ Photo: Romana Slačala

– Bilo je pravo uživanje raditi sa Artanima na novom materijalu, u svim fazama ovog procesa- bilo da smo snimali i miksovali zvuk (u studiju, stanu ili vikendici), bilo da smo usaglašavali tekst i druge detalje u vezi sa pesmom i spotom. Artan Lili su jedna od retkih grupa sa ovih prostora koja zna šta radi – izjavio je Nikola Vranjković, poznati domaći muzičar, tekstopisac, kompozitor, producent i gitarista.

“Otrov“ je osmi singl sa predstojećeg, trećeg studijskog albuma “III” grupe Artan Lili, koji će kao i prethodna dva, biti zajedničko izdanje PGP RTS-a i Jugoton Croatia Rekordsa.

Posle singlova “Maca“, “Priča“, “Oud“, “Foliram“, “Pedana“, “Rokenrol posle rokenrola“, “Geler“ i najnovije “Otrov“- ostale pesme i spotove sa gostima koje će svoje mesto naći na trećem albumu – grupa će uskoro da predstavi.

Posle turneje povodom obeležavanja desetogodišnjice benda, koju su započeli ove jeseni velikim koncertima u Beogradu i Zagrebu, a nastavili širom regiona, Artan Lili na radost publike- njavljuju nastavak koncertih aktivnosti širom Srbije i regiona.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime