Otpao Dikaprio… Žoakin Finiks u pregovorima za ulogu Džokera

0
234
Oglasi
Džokercdn.movieweb.com
Džoker/cdn.movieweb.com

DC Universe ušao je u predprodukcijsku fazu snimanja filma koji bi trebalo da objasni poreklo svojeg najnotornijeg antagoniste Džokera, a nakon što je u kuloarima već neko vreme izvesno da će posje neuverljive role Džareda Leta ulogu tumačiti Leonardo Dikaprio, reditelj Tod Filips sada je u pregovorima s Žoakinom Finiksom.

Filips, koji je posle trilogije “Mamurluk”, u najmanju ruku neočekivani izbor za reditelja filma koji pretenduje da fanove bliže upozna s omiljenim psihopatom, navodi kako je Finiks apsolutni favorit za ulogu.

Žoakin Finiks/Photo: YouTube printscreen
Žoakin Finiks/Photo: YouTube printscreen

Iz Warner Brosa zasad nemaju nikakve komentare što se tiče spekulacija oko kastinga. U svakom slučaju, Finiksu bi ovo bio prvi izlet u “svemir” DC-a pošto je već u igri za ulogu Leksa Lutora u filmu “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Istovremeno, Leto će izgleda ponovno u Džokerove cipele i to u filmu “Suicide Squad 22, a koliko je poznato u pripremi je i film nezavisan od spomenute franšize koji će bliže pretresti vezu Džokera i Harli Kvin koju je u “Suicide Squadu” dočara Margo Robi.

Na pitanje koliko je nepraktično i zbunjujuće da DC Universe ustvari poseduje dva različita Džokera, Leto izjavljuje pomirljivo:

– I sam sam pomalo zbunjen, različite se stvari događaju u svemiru DC-a, a Džokera ustvari niko ne poseduje. Imaš čast neko vreme da držiš palicu, a zatim je predaš dalje.

HL

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime