Otkrijte zašto Kevin Spejsi ima devet života

0
207
Oglasi

Ukoliko niste bili na premijeri filma “Devet života” na Cinemafest-u imaćete priliku da ga pogledate u beogradskim bioskopima od četvrtka 3. novembra.

Tom Brand je milijarder, radoholičar, na vrhuncu svoje karijere. Međutim, taj način života ga je udaljio od njegove predivne žene i ćerke Rebeke kojoj se bliži 11. rođendan a ono što je oduvek htela je – mačka, koju nikada nije dobila. Tom mrzi mačke, ali kako mu vreme za kupovinu poklona ističe, odlučuje da ćerki ispuni želju. U toj potrazi, završava u mističnoj radnji sa ekscentričnim vlasnikom – Feliksom Perkinsom (Kristofer Voken) koji mu predstavlja veličanstvenu mačku zvanu Gospodin Mekodlaki. Na putu do kuće dogođa se nešto bizarno i Tom završava zarobljen u telu Mekodlakog. Usvojen od svoje porodice kao mačka, Tom počinje da gleda na svoj život i porodicu drugim očima.

Film “Devet života” u režiji Berija Sonenfelda i produkciji Luka Besona (“Taxi”, “Transporter”) okupio je vrhunsku glumačku ekipu na čelu sa Kevinom Spejsijem, Kristoferom Vokenom i Dženifer Garner.

https://www.youtube.com/watch?v=Mx6Jw539Jek&feature=youtu.be

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime