Osuđen Kevin Spejsi… Mora da plati 31 milion dolara producentima “House of Cards”

0
441
Oglasi
Kevin Spejsi/Photo: Netflix
Kevin Spejsi/Photo: Netflix

Poznati američki glumac Kevin Spejsi moraće da plati 31 milion dolara odštete kompaniji koja je bila producent serije “Kuća od karata” u kojoj je igrao glavnu ulogu, pošto je otpušten zbog tužbe za seksualno uznemiravanje.

Producentska kuća MRC, koja stoji iza hit serije o političkim intrigama u Vašingtonu, tražila je odštetu za izgubljenu zaradu koja se pripisuje glumčevom odlasku iz serije posle optužbe protiv njega za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.

Ako ste saterani uza zid i osećate da za vas ne postoji put… Kevin Spejsi poslao poruku svima koji razmišljaju o samoubistvu

MRC je navela da je posle optužbe Spejsija suspendovala iz serije i pokrenula internu istragu prema kojoj je glumac odgovoran za pripisano delo.

Odlazak glumca primorao je producentsku kuću da reorganizuju seriju što je rezultiralo “značajnim gubicima”, dodala je MRC.

Srušen kao kula od karata… Evo kako je ustvari i zašto Kevin Spejsi izbrisan s holivudske filmske mape

Scenario je morao da bude revidiran da bi se isključio lik kojeg je igrao Spejsi i da se reorganizuje čitava šesta sezona, smanjena sa 13 na osam epizoda.

MRC je sudsku proceduru pokrenula 2019. Iste godine je sud odbacio tužbu protiv američkog glumca za nepristojno ponašanje i seksualno zlostavljanje u američkoj državi Masačusets.

Glumac je osvojio dva Oskara, za najboljeg glumca u filmu “Američka lepota” 1999. godine i za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu “Dežurni krivci” iz 1995. godine.

HL/Izvor: beta.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime