OSNIVAČ FACEBOOKA HOĆE U BELU KUĆU: Mark Zakerberg započeo predsedničku kampanju?

0
216
Mark Zakerberg/Photo: Facebook@Mark Zuckerberg
Oglasi

Porodica Mur iz Ohaja bila je ne malo iznenađena kada im je na večeru stigao misteriozni gost – Mark Zakerberg, osnivač i vlasnik Facebooka, najveće globalne društvene mreže, javljaju lokalni mediji.

Oni su objasnili kao im je samo nekoliko minuta pre nego je stigao rečeno da će ranije najavljeni misteriozni gost biti baš Zakerberg, jedan od najbogatijih i najuticajnijih ljudi na svetu.

– Znao sam da će nam neko doći i samo to. Ali, bilo je potpuno neverovatno kada smo shvatili o kome je reč – rekao je Danijel Mur lokalnom listu Vindicator of Youngstown, opisujući neverovatan događaj.

Mark Zakerberg/Photo: Facebook@Mark Zuckerberg
Mark Zakerberg/Photo: Facebook@Mark Zuckerberg

List piše da je Zakerberg večerao s porodicom Mur u gradu Njuton Fols, oko 80 kilometara severoistočno od Klivlenda. Naveli su da je Zakerberg tražio od svog tima da mu organiziraju večeru s porodicom koja je, inače, demokratski orjentisana, ali je na poslednjim izborima glasala za Donalda Trampa.

Zakerbergov put u Ohajo je, inače, deo plana prema kome namerava da se sretne s običnim ljudima u svih 50 američkih država, što je dodatno podgrejalo raširene spekulacije da li osnivač Facebooka, možda, namerava da se kandiduje za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

On i njegova supruga su nedavno obećali da će uložiti tri milijarde dolara za borbu i iskorenjivanje svih bolesti do kraja veka. Ranije objavljeni tekstovi u američkim medijima potvrdili su da je Zakerberg razgovarao o kandidaturi s nekim od najbližih saradnika. Krajem prošle godine je objavio da se više ne smatra ateistom, što bi inače bio veliki problem, ukoliko bi rešio da se politički aktivira.

Mark Zakerberg/Photo: Facebook@Mark Zuckerberg
Mark Zakerberg/Photo: Facebook@Mark Zuckerberg

Članovi porodice Mur izjavili su da nisu čitavo vreme za večerom razgovarali o politici. Danijelova supruga Liza je govorila o njihovom humanitarnom radu u Ugandi gde su pomagali siročad. Zakerberg je najavio da će im pomoći u tome.

– Baš je cool momak. Sasvim je na zemlji i vrlo je prijatan sagovornik – opisao je Danijel Mur osnivača Facebooka.

Samo dva dana kasnije, Zakerberg je posetio porodicu i imanje Džeda Gantam u Blančardvilu u Viskonsinu.

HL/Izvor: FENA

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime