Osećanje, a ne zvuk…  Čuveni reper objavio “revolucionarni” album “Snoop Dogg Presents Algorithm”

0
258
Oglasi

 

Snoop Dogg_Press Photo_credit Universal Music Serbia
Snoop Dogg_Press Photo_credit Universal Music Serbia

Legenda hip-hop muzike i kreativni konsultant izdavačke kuće Def Jam Recordings, Snoop Dogg predstavio je konačno dugoočekivano studijsko izdanje pod nazivom “Snoop Dogg Presents Algorithm”. Uz album, objavljen je i muzički video za pesmu “Go To War” na kojoj je sa njim radio američki reper Blxst.

Snoop Dogg Presents Algorithm_Cover Artwork
Snoop Dogg Presents Algorithm_Cover Artwork

Na izdanju, koje se sastoji od 25 novih pesama, su učestvovale mnoge zvezde hip-hop scene, među kojima su Method Man, Ice Cube, Busta Rhymes, Wiz Khalifa i Ty Dolla $ign, zvezde R&B zvuka kao što su Usher i Mary J Blige, ali i mnogi mladi muzičari čije vreme tek dolazi.

NOVI HIP HOP RAT… SNUP DOG: EMINEM NIJE NI U TOP 10 REPERA; MARŠAL MU ODGOVORIO U PESMI

Cilj koji je Snoop ovim izdanjem hteo da postigne je promena trenutnog stanja muzičke industrije i onoga što slušamo. On smatra da će vraćanjem osećanja u muziku to i postići.

– Mnogo talentovanih ljudi je radilo na ovom albumu koji sadrži toliko različitih stilova muzike, jednostavno razbija algoritam. Postojeći nam govori kako da repujemo, kako da zvučimo, ali nam ne govori kako treba da se osećamo. Moja verzija će vam pružiti osećanje, a ne zvuk – kaže autor o novom izdanju.

Ovaj album donosi novi koncept, predstavlja umetnike iz legendarne izdavačke kuće Def Jam u punom sjaju, menja algoritam i vraća dušu hip-hop muzici.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime