Oriće se “Happy Birthday to You” Zetrom… Sting u Sarajevo stiže 2. oktobra

0
437
Oglasi
Sting/ Photo: MNishada (promo, Avalon)
Sting/ Photo: MNishada (promo, Avalon)

Sting će u Sarajevu da nastupi 2. oktobra (na svoj rođendan), što je potvrđeno i na zvaničnoj web stranici poznatog muzičara.

Posle otkazivanja martovskog dela evropske turneje “My Songs”, zvanično su potvrđeni novi datumi odloženih koncerata.

Svi koji su kupili ulaznice, a ne odgovara im novi datum održavanja koncerta, refundaciju novca mogu da izvrše od 1. do 7. marta.

Photo: Promo
Photo: Promo

– Kako smo obećali tako smo i učinili. U rekordnom roku smo uspeli da potvrdimo novi datum Stingovog sarajevskog koncerta. I to ni manje ni više, od ponuđene dve opcije, uspeli smo koncert da zakažemo 2. oktobra na njegov rođendan. Tako da će prepuna Zetra i Sarajevo imati šansu da mu te večeri čestitamo zajedno svi rođendan. Ogromna zahvalnost svim kupcima ulaznica koji su pokazali veliko poverenje produkcijskoj kući Avalon, te čekali novi termin koncerta. U svakom zlu ima nečega dobrog, tako da ćemo ovoga puta umesto u jaknama, na koncert Stinga ići u majicama kratkih rukava – istakao je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

STING NA KONCERTIMA U SARAJEVU I ZAGREBU NEĆE SVIRATI SVOJE PESME… JER, SVE IH JE PRODAO UNIVERSALU

Oni koji nisu obezbedili svoju ulaznicu na vreme i na listi su čekanja, imaće priliku da putem portala kupikartu.ba dođu do određenog broja ulaznica za koje je izvršen povrat novca objavom novog datuma koncerta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime