Opet ista priča… Šinejd O’Konor odlazi na jednogodišnju rehabilitaciju zbog zavisnosti i trauma

0
222
Oglasi
Šinejd O'Konor/Photo: YouTube printscreen
Šinejd O’Konor/Photo: YouTube printscreen

Slavna pevačica Šinejd O’Konor koja je pre nekog vremena prešla u Islam i sada se zove Shuhada Sadaqat objavila je da prekida svoju najavljenu turneju za 2021. godinu, i odlazi na jednogodišnju rehabilitaciju kako bi izlečila svoje traume, ali i zavisnost od droge.

Na svom Twitter profilu je napisala kako je niz ličnih problema naterao da se vrati na lečenje i pojasnila da je imala šest dugih, traumatičnih godina koje završavaju upravo ovom godinu zbog čega joj treba oporavak.

Šinejd ima savet: Bolje da idete na faks, nego da se bavite muzikom

“Ova godina je bila izuzetno loša i zbog toga što je jedno moje dete bilo jako loše, ali je na svu sreću sada dobro. Ako iskoristim vreme koje je predamnom za zaceljivanje trauma i zavisnosti, moći ću da ostatak života provedem na turnejama. Ako to ne uradim, neću više nikada ići na turneje”.

U opširnoj poruci na Twitteru dodala je i da je početkom godine izgubila jednu jako blisku osobu, i dodala da će sve objasniti 2022. godine kada se vrati na scenu, i na kraju napisala: “Muzički biznis je jedno vrlo neoprostivo mesto za umetnike koji moraju da zaborave na posao ako imaju emocionalne probleme i probleme sa mentalnim zdravljem”.

Nekoliko dana pre ove objave na Twitteru pevačica je objavila novi singl “Trouble of the World”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime