Ono kad ti je budući svekar Džon Bon Džovi… Mili Bobi Braun “nema srca” da ga pita da joj peva na svadbi

0
501
Mili Bobi Braun. Netflix
Oglasi

Mili Bobi Braun, 19-godišnja zvezda serije “Stranger Things” i filmova “Enola Holmes” verila se u aprilu ove godine za 21-godišnjeg Džejka Bon Džovija, dve godine pošto su započeli vezu. Sada je u intervjuu objavila neke planove za venčanje a najvažnija vest jest da ne namerava da traži od svog budućeg svekra da zapeva na tom dogačaju. Naime, otac Džejka Bon Džovija je – legendarni Džon Bon Džovi.

Mili je rekla je kako ne može da se zamisli kako traži od Džona bon Žovija da održi koncert na njihovom vjenčanju.

– Čovek treba da se odmori, on nikada ne staje. On ili igra tenis ili daje pevačke instrukcije. Mislim da mu treba odmor pa makar to trajalo tri sata.

Ona je to rekla gostujući u tv emisiji “Today with Hoda and Jenna” u kojoj je promovisala svoju prvu knjigu “Nineteen Steps”.

Da li je Zemlja ravna ploča ili ne? Zvezda serije “Stranger Things” nije baš sigurna…

Ujedno, rekla je kako planiranje venčanja nije tako stresno s obzirom da je njen verenik jako involviran u taj proces.

– Pomaže mi tokom celog procesa. Ni u jednom trenuku se ne osećam usamljeno, što je jako lepo. Ja se stalno pitam ‘Je li ovo dobra ideja, je li ono dobra ideja’. Na kraju svega, to je samo jedan intiman dan za nas oboje zbog čega smo vrlo uzbuđeni.

Džastin Hokins (The Darkness): Džon Bon Džovi zvuči kao da mu je potrebna terapija, neko mora da mu kaže da prestane…

Što se tiče serije “Stranger Things” ova britanska glumica je prošlog meseca rekla kako je spremna da nastaviti karijeru po završetku serije. Ona je prihvatila ulogu devojke s imenom Jedanaest kada je imala 11 godina. Kazala je kako je uloga bila važan faktor njenog života, usporedila je s diplomiranjem, ali sada “moram da živim svoj život”. Serija “Stranger Things” završiće se s petom sezonom ali zbog glumačkog štrajka nepoznato je kada će se dovršiti njeno snimanje.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime