Ona dolazi…? Tvorac serije “The Last of Us” najavio novu sezonu zagonetnom fotografijom

0
371
The Last of Us, YuTube, Twitter
Oglasi

Poslednja epizoda serije “The Last Of Us”, nastale prema popularnoj video igri, emitovana je prošle sedmice, a fanovi već nestrpljivo čekaju novu sezonu i nadaju se bilo kakvim nagoveštajima onoga što sldi.

Mali teaser, odnosno mig, dao je tvorac video igre i serije Nil Drakman na svom Twitter profilu. Drakman je objavio sliku, koja više izgleda kao filmski poster, na kojoj se vidi mišićava ruka s čekićem i mračna pozadina na kojoj se vide šuma i zapaljeno vozilo.

Kako se vama svideo kraj serije “Last Of Us”? Jer, fanovi su baš podeljeni…

“Večeras nema TLOU-a na HBO-u, ali druga sezona već je u pripremi. Izdržite i preživite”, napisao je on.

Međutim, oni koji su upoznati s radnjom iz drugog dela video igre “The Last of Us” odmah su u komentarima počeli da pišu kako znaju čija je to ruka.

“To je ruka Abby Anderson”, “To je ona, 100 posto”, “Prepoznao bih tu mišićavu podlakticu bilo gdje”, “Dolazi ona. Znači to je to”, “Oh, samo ne ona”, “Stiže žena sa čekićem”, “O moj bože, Abby dolazi”, samo su neki od komentara ispod Drakmanove objave, a neki su ubeđeni da će se mnogi fanovi serije, koji nisu igrali video igru, biti šokirani.

“Svi vi koji niste igrali drugi deo video igre The Last of Us nećete biti spremni na ono što će ova devojka uraditi”, piše jedan korisnik Twittera u komentarima.

Postapokalipsa je ponovo u modi… Film “I Am Legend” dobija nastavak inspirisan serijom “The Last of Us”

Isto tako, u komentarima su fanovi počeli da apeluju da se uloga Ebi Anderson dodeli glumici Šenon Beri, koja neodoljivo podseća na lik Ebi iz igre.

Da podsetimo, radnja druge sezone serije za sada je nepoznata. Može se pretpostaviti da će se držati video igre, koliko-toliko, ali sukreator serije Kreg Mazin rekao je da će ipak biti izmena.

– Druga sezona biće drugačija, baš kao što je i prva sezona bila drugačija – rekao je Mazin.

Šta kaže nauka? Koliko je realna pandemija kao u seriji “The Last of Us”…

Za sada se zna da će se u nastavku, koji se odvija pet godina posle radnje iz prve sezone, verovatno ponovo pojaviti Bela Remzi u ulozi Eli i da će Pedro Paskal glumiti Džoela. Isto tako, neki se nadaju da će u drugoj sezoni videti i Rat Kinga, prema mnogima možda i najstrašnije čudovište ikada napravljeno.

Što se druge sezone tiče, nagađa se kako bi ona mogla da bude emitovana krajem 2024. ili početkom 2025. godine.

Zvezda “The Last of Us” pala na vozačkom jer su joj smetali plakati s njenim likom…

Prva sezona HBO serije srušila je i sopstveni rekord gledanosti. Finale serije gledalo je 8.2 miliona ljudi, a rezultat je još impresivniji ako uzmemo u obzir da je emitovana u vreme televizijskog prenosa ovogodišnje dodele Oskara. Time je serija gotovo udvostručila broj gledalaca premijerne epizode, koju je gledalo 4.7 miliona ljudi.

HL/Izvor: index.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime