On je menjao svet… Film o Bobu Marliju, umetniku koji je živeo muziku koju je stvarao, stiže u naše bioskope

0
141
Kinglsey Ben-Adir as “Bob Marley” in Bob Marley: One Love from Paramount Pictures.
Oglasi

U susret Danu zaljubljenih, u naše bioskope stiže film “Bob Marli – One Love“ (Bob Marley: One Love).

Tako je (o ljubavi) govorio Bob Marli: Samo jednom u životu nađeš nekog ko može da okrene tvoj svet

Ovo je snažna, iskrena i do sada neispričana priča o čoveku koji je živeo muziku koju je stvarao, koji je spoznao suštinsko značenje ljubavi i ostavio neizbrisiv trag u istoriji naše civilizacije.

Bob Marley: One Love šlakat

U utorak 13. februara, u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd, sa početkom u 20 časova održaće se svečana premijera dugoočekivanog filma o pojedincu koji je bio hrabar da stane uspravno i da se svojom muzikom obrati svima, pokušavajući da svet napravi boljim.

Kad su Boba Marlija pitali da li je bogat čovek…

Pred samu premijernu projekciju, od 19:15 časova svi prisutni moći će da uživaju u koktelu dobrodošlice kao i ritmu muzike inspirisane rege žanrom i Marlijevim opusom, koju će nam to veče puštati Hornsman Coyote.

Film “Bob Marli – One Love” slavi život i muziku legende koja je, svojom porukom ljubavi i jedinstva, inspirisala generacije. Otkrijte Marlijevu moćnu priču, po prvi put na velikom platnu, priču o prevazilaženju nevolja i putovanju koje je stajalo iza njegove revolucionarne muzike.

Stefan Wade as “Seeco Patterson”, Lashana Lynch as “Rita Marley”, Aston Barrett Jr. as “Family Man Barrett”, Tosin Cole as “Tyrone Downie”, Kingsley Ben-Adir as “Bob Marley”, Hector ‘Roots’ Lewis as “Carly Barrett”, “Antonio ‘Gillie’ Gilbert”, Anna-Sharé Blake as “Judy Mowatt”, Sheldon Shepherd as “Neville Garrick” and Andrae Simpson as “Don Kinsey” in Bob Marley: One Love from Paramount Pictures.

Film je stvoren u saradnji sa porodicom Marli, Kingsli Ben-Adir tumači lik legendarnog muzičara, a Lašana Linč njegovu ženu Ritu.

Nakon premijere, 14. februara film će se prikazivati u odabranim bioskopima. Od 15. februara, ovaj jedinstveni biografsko-muzički film prikazivaće se na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime