Održana promocija video singla grupe H.E.R.T.C. u Lisabon baru

0
772
Oglasi
H.E.R.T.C. / Photo: Dragan Jovanović

U četvrtak, 13. oktobra u Lisabon baru MTS Dvorane, održana je promocija viseo singla “Hajde reci ljubavi” grupe H.E.R.T.C.

Na promociji, prisutnim novinarima, muzičarima i prijateljima iz sveta rok muzike obratili su se vođa benda i bubnjar Sava Nikolin, pevač Zoran Petrović Zole i glavni i odgovorni urednik izdavačke kuće Fidbox – Goran Jović.

Svi su istakli da su uživali u realizaciji projekta i najavili nove pesme i novo izdanje koje treba da bude objavljeno tokom sledeće godine.

Rok grupa H.E.R.T.C. osnovana je 1979. godine u Golubincima (opština Stara Pazova), a pesma “Hajde reci ljubavi“ je prva koju su zvanično snimili i objavili.

Photo: Dragan Jovanović

Muziku i tekst za ovu pesmu napisao je Miloš Stanković, a produkcija i miks su urađeni u studiju “O“ Olivera Jovanovića.

Pored članova benda (Milenko Sečanski – vokal, Miloš Stanković – gitara, Svetozar Lepšanović – klavijature, Mata Rauk – prateći vokal, Dušan Ilić – bas gitara i Sava Nikolin – bubnjevi), u realizaciji pesme su učestvovali i Zoran Petrović Zole, kao glavni vokal i aranžer i Dragan Mijačević Dadula – gitara i aranžman.

Pesma je objavljena na CD singlu u izdanju izdavačke kuće Fidbox, a izvršni producent je Goran Jović.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime