Odloženi “Koncerti u čast Vlade Divljana (ne)normalni & prijatelji”… Novi datumi – 28. februar i 1. mart

0
437
Oglasi
Koncert u cast Vlade Divljana (Bitefartcafe)/ Photo: Marko Živković
Koncert u cast Vlade Divljana (Bitefartcafe)/ Photo: Marko Živković

Zbog bolesti jednog od članova benda odlažu se prethodno najavljena dva “Koncerta u čast Vlade Divljana: (ne)normalni & prijatelji” zakazana  za 7. i 8. februar u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Novi datumi koncerata su 28. februar i 1. mart s početkom u 19:00 časova na nepromenjenoj lokaciji.

Kupljene ulaznice su važeće za nove datume (karte kupljene za 7. februar važi  za koncert 28. februara, a kupljene za 8. februar važeće su za koncert 1. marta). Ukoliko je promena datuma neodgovarajuća, povrat novca je moguć do 15. februara na mestu gde je ulaznica kupljena.

– Žao nam je što je došlo do izmene datuma, ali u ovakvoj situaciji i ovakvim vremenima moramo biti ozbiljni i odgovorni prema okruženju i publici. Vidimo se za tri nedelje, kada ćemo biti svi nasmejani i zdravi. Radujemo se koncertima – rekao je Nenad Jelenković, frontmen (ne)normalnih.

Programi koncerata sa prethodno najavljenim gostima ostaju neizmenjeni. Sastav (ne)normalni sviraće pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, pa će deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe Idoli.

Gost obe koncertne večeri biće Zdenko Kolar, član Idola i čovek koji je dugo godina svirao i sarađivao sa Vladom Divljanom. Pored Kolara, na sceni dvorane Kolarčeve zadužbine zasviraće Bojan Gluvajić, član benda Ničim izazvan, Sara Vučenović (violončelo) i Ljuba Miodragović (ukulele).

(ne)normalni završavaju i drugi autorski album, pa će publika imati priliku da posluša i nekoliko autorskih pesama.

Članovi benda (ne)normalni su: Anja Aleksić (violina9, Nenad Jelenković (vokal, akustična gitara), Milan Jančurić (saksofon, klarinet), Igor Martinko (harmonika, gitara), Miloš Jovanović (klavir9, Attila Benke (bubnjevi) i Branislav Pavlović (bas gitara).

Broj mesta je, shodno poštovanju epidemioloških mera, ograničen na trećinu kapaciteta sale. Ulaznice možete da kupite na blagajni Kolarca i prodajnim mestima Ticket Visiona po cenmama od 1000, 1200 i 1400 dinara.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime