Odloženi koncerti grupe Van Gogh u klubu BitefArtCafe… Novi datumi su 10. i 11. maj

0
276
Van Gogh (OK Fest 2021)/ Photo: AleX
Oglasi

Dva koncerta beogradske rok grupe Van Gogh koji su po planu trebalo da se održe sinoć i večeras u klubu Novi BitefArtCafe u Beogradu, odloženi su za 10. i 11. maj, usled problema tehničke prirode, saopštila je direkcija ovog popularnog mesta za koncerte.

Oni su na društvenim mrežama uputili važno obaveštenje da na njihovu ogromnu žalost moraju da pomere zakazane koncerte, zbog tehničkih problema, a onda su i naveli o čemu je reč.

Nepoznate osobe nasilno upale u prostor Letnje scene BitefArt Cafea na Kalemegdanu

“Naime, sinoć smo tokom Stand up nastupa ustanovili veliki problem sa opremom, tačnije ostali smo bez jedne strane ozvučenja. S obzirom na to, da do ranih jutarnjih sati nismo rešili problem, te samim tim nije bilo moguće problem otkloniti do tonske probe benda, u dogovoru sa tehničkim osobljem grupe Van Gogh, odlučili smo da ovakav nedostatak nije i ne može biti način da se održi prvi koncert Van Gogh-a u klubu BitefArtCafe”, istakli su iz uprave kluba čiji je vlasnik Miša Relić.

Koncerti koji su bili zakazani za 26. i 27. april, tako su pomereni pomeraju na 10. i 11. maj – prve slobodne datume kada će ovi dugoočekivani koncerti moći da se održe.

Uplaznice za 26. april važiće 10. maja, a one od od 27. aprila automatski se prabacuju za naredni dan, 11. maj.

“Ukoliko ste nabavili ulaznice za 26. april a ne odgovara vam 10. maj, već na koncert možete da dođete 11. maja – molimo vas da nam se javite, kako bismo vam obezbedili zamenu datuma. Ista informacija odnosni se i na ulaznice kupljene za 27. april”, navode iz Bitefa.

Đule pred nastupe u BitefArtCafeu: Biće žestoka akustik i elektrik klupska svirka

Grupa Van Gogh će koncerte 10. i 11. maja podeliti na dva dela – akustični i električni, kao što su to slično realizovali i na velikom nastupu 2016. u BelExpo centru na Novom Beogradu, kada su slavili jubilej – 30 godina grupe. Sada su krenuli da osvajaju neke manje, intimne prostore u kojima ranije nikada nisu svirali.

“Još jednom se izvinjavamo svima, ali u pitanju je viša sila i zaista ništa nismo mogli da uradimo u ovako kratkom roku. Ovim putem vas obaveštavamo da klub neće raditi ovog vikenda, kako bismo u najkraćem roku rešili problem i spremili se za predstojeće događaje”, zaključili sui z Bitefa.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime