Odabrani bendovi za nastup u okviru projekta Liman zove 2023… ovo je satnica koncerta u Fabrici

0
366
Liman zove, promo
Oglasi

Odabrani su bendovi za nastup u okviru projekta Liman zove 2023. Manifestacija se održava u sredu 18. oktobra u SKC Fabrika.

– I ove godine imali smo rekordan broj od 39 prijavljenih bendova na konkursu za učešće u programu manifestacije Liman zove. Od pristiglih prijava odabrali smo one koji će se, u sredu 18. oktobra, predstaviti novosadskoj publici – kažu organizatori.

Liman zove, promo

Bendovi koji će u sredu nastupiti su: Grizete, Arhe Tipovi, Tehacerosi, Bilje, Noise Gate, Crveno i crno i Lust.

Manifestacija se održava i ove godine u klubu Fabrika SKC sa početkom u 20 sati. Organizatori su pozvali sve zainteresovane da dođu i čuju nešto novo sa novosadske muzičke scene, a ulaz je slobodan.

Liman zove, satnica

Ovogodišnjoj manifestaciji prisustvovaće i predstavnici EXIT festivala koji će od bendova koji nastupe odabrati najbolji i pružiti im šansu da se pokažu na EXIT festivalu 2024. godine.

– Neverovatno interesovanje mladih neafirmisanih bendova za učešće u manifestaciji Liman zove govori u prilog tome da novosadska muzička scena ima veliki kreativni potencijal. Ovo što radimo je samo mali doprinos tome da on bude vidljiv i prepoznat – dodaju iz organizacije festivala.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime