Od Bajage za klince i klinceze… “Brojalica” Momčila Bajagića uskoro na Vulkanovom sajmu knjiga

0
510
Oglasi
Momčilo Bajagić Bajaga/ Photo: Marina Pešić
Momčilo Bajagić Bajaga/ Photo: Marina Pešić

Jedan od najpoznatijih rok muzičara sa ovih prostora Momčilo Bajagić Bajaga obradovaće sve mališane svojom novom – slikovnicom.

Zamišljena kao edukativna igra, “Brojalica” će pomoći mališanima da kroz zabavu uče da broje do deset, dok će tehnike pamćenja razvijati kroz vizuelnu stimulaciju.

“Brojalica” će svakako biti jedan od hitova Vulkanovog sajma knjiga (koji će biti održan od 18. do 24. oktobra u svih 28 Vulkanovih knjižara i sajtovima ovog izdavača), jer je s velikim nestrpljenjem čekaju najmlađi čitaoci, ali i stariji.

Brojalica/ Photo: Promo (Vulkan)
Brojalica/ Photo: Promo (Vulkan)

Slikovnica je nastala na osnovu poznate istoimene pesme koju je Bajaga napisao za dečji hor Kolibri, a koju su mnogi od nas već čuli i pevušili.

Poznato je da deca najlakše uče kroz igru, a najbolje pamte kroz vizuelnu stimulaciju, pa je slikovnica “Brojalica” zapravo edukativna igra, uz koju će dete od najranijeg uzrasta, čitajući stih po stih, na zabavan i jednostavan način naučiti da broji do deset.

Na svakoj stranici mališani će se susresti sa novim stihom koji će otkriti broj pojmova koje dete treba da pronađe i izbroji, ili koji je svojevrsna igra reči, a lepe i tople ilustracije Nemanje Ristića još više su oplemenile ovu knjigu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime