Obrenovaćki pankeri Posno prase predstavili novi EP “Povratak na lepak”

0
317
Posno prase/Photo: Marko Papajić
Oglasi

Posle nekoliko godina pauze, obrenovački bend Posno prase predstavio je novi EP “Povratak na lepak” objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Posno prase je pank rok bend iz Obrenovca, nastao 2007. godine. Njihov zvuk karakteriše mešavina različitih stilova, uglavnom pod uticajem pank rok sastava sa severno-američkog kontinenta. Članovi benda su Zlatko Rakonjac (glavni vokal), Miloš Vasiljević (bubnjevi i prateći vokal), Vukašin Miličević (bas gotara), Miloš Pavlović (solo gitara i prateći vokal) i Bogdan Rističević (ritam gitara).

Posno prase promo

Najnoviji EP benda Posno prase pod nazivom “Povratak na lepak” obljavljen je u izdanju diskografske kuće Multimedia Music u martu 2024. godine. EP je snimljen 2023. godine u studiju Rat, a miks je iste godine radio Saša Otašević u studiju Mašina 23.

– Posle nekoliko godina pauze, nadolazi inspiracija za nove stvari i bend najavljuje povratak kao što i sam naziv izdanja govori 🙂 Potreba ka novom početku, stvaranju i izražavanju, stvara jači entuzijazam nego ikada ranije –kažu članovi benda i dodaju da je ovih 7 pesama koje se nalaze na EP-u samo početak u daljem stvaranju:

– Nekoliko godina stariji i zreliji ostajemo verni našem zvuku. Sami smo napravili sve pesme, snimili u našem studiju i uradili cover izdanja.

Posno prase/Photo: Marko Papajić

Bend Posno prase za naredni period najavljuje i novi spot ali i koncertne promocije izdanje:

– U planu je da promovišemo izdanje što bolje, sa što više video materijala, svirki i prisutnosti preko društvenih mreža i ostalih aktuelnih kanala komunikacije.

EP “Povratak na lepak” dostupan je na svim relevantnim muzičkim platformama, kao i na YouTube kanalu Multimedia Music.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime