Objavljeni trejler emisije sa Rambom Amadeusom posle koje je počeo haos…

0
397
Rambo Amadeus, screenshot ZouTube @dnevnica
Oglasi

Rambo Amadeus našao se u centru skandala nakon pošto je Lejla Kašić, producentkinja emisije “Dnevnica” na Radio-televiziji Crne Gore, putem Instagrama optužila crnogorskog pevača za seksualno zlostavljanje.

Ovaj slučaj privukao je ogromnu pažnju javnosti, a ovim povodom oglasila se Lejla Kašić, koja je detaljnije opisala o kakvom zlostavljanju je reč, a onda i Rambo Amades, koji je potvrdio da je nepristojno dodirnuo ovu damu, ali je odbio da joj se izvini.

UNICEF suspendovao angažman sa Rambom Amadeusom do daljeg…

Potom se oglasio i urednik emisije Vladan Otašević, koji je izjavio da ponašanje muzičara na kraju snimanja “nije bilo pristojno i dostojno jednog UNICEF-ovog ambasadora dobre volje” te da je “pred njima stajao potpuno drugi čovek u odnosu na onog kojeg su ceo dan snimali”, piše Nova.rs.

Oglasio se Rambo: Jesam, dodirnuo sam nešto što se ne dodiruje bez dozvole

Sada je objavljen i snimak najave 11. epizode 9. sezone emisije “Dnevnica”“, čiji je gost bio Rambo Amadeus, posle čijeg snimanja je došlo do incidenta.

Biljana Srbljanović o saopštenje Ramba Amadeusa: Želela je da je napastvuješ, jer se loži na staračke pege…

“Jednog prohladnog i kišovitog martovskog dana Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus, u svom je Herceg Novom odlučio da prodaje i čisti ribu na pijaci, pomaže zaposlenima u Vodovodu i kanalizaciji, sprema lignje i ribu u restoranu. A sve s ciljem da zaradi i prikupi sredstva kako bi pomogao jednoj samohranoj majci i njenom sinu koji žive u izuzetno teškim socijalnim i materijalnim uvjetima. U tome su ga podržali građani, privredni subjekti i organi grada sunca, skala, festivala i mimoze”, glasi početak najave.

Pogčledajte promo emisije “Dnevnica”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime