Objavljeni spisak izvođača i satnica Beer Festa, na Glavnoj bini ima novih imena…

0
362
Oglasi
Beer Fest 2019/ Photo: AleX
Beer Fest 2019/ Photo: AleX

Ostalo je još nekoliko dana do početka ovogodišnjeg devetnaestog izdanja Beer Festa, koji počinje 18. a traje do 21. avgusta na Ušću.

Tim povodom Beogradski festival piva objavio je izvođače koji će nastupiti na Moto platz stejdžu: Atomsko Sklonište, Bandx (AC/DC tribute), Bijelo dugme tribute, Blaža i Kljunovi, Django & Space Cowboys, Džepovi, Penthouse band, Rainmaker (Iron Maiden tribute), Rock Apoteka, Rock Ko Fol.

I Main stage je dodao novitete, a na njemu nastupaju: Tomi Emanuel, Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Konstrakta, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo pop, Love Hunters, E-play, DLM, Queen Real Tribute, Luka Rajić, Zbogom Brus Li, Osvajači. 

Tradicionalna gradska manifestacija Belgrade Beer Fest ove godine održava se u novom formatu i sa brojnim inovacijama.

Devetnaesto izdanje Beer Festa obeležiće jubilej – 300 godina pivarstva u Srbiji, dok će tokom četiri dana festival na dve bine ugostiti više od 50 izvođača.

Ove godine na festivalu biće proslavljeno 300 godina pivarstva u Srbiji, te će na festivalu biti prisutno 300 različitih brendova piva.

Ljubitelje napitka od hmelja obradovaće Beer Market, na kojem će posetioci moći da kupe veliki broj svetskih brendova koji su retko dostupni na našim prostorima.

Publiku u “Cloud” zoni očekuje vrlo atraktivan program, između ostalog susreti motociklista sa izložbom craft motora i čuvenim “zidom smrti”, Silent Disco bina, selfi muzej sa velikim brojem atraktivnih selfi pozicija, luna park sa brojnim atraktivnim vožnjama na jednom mestu i mnogi drugi sadržaji.

Očekuje se da veliki hit na Beer Festu budu i panoramski baloni sa korpom, za nezaboravnu vožnju i spektakularni pogled na Beograd.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime