Objavljena prva fotka Lejdi Gage kao Harli Kvin u novom “Joker” filmu

0
456
Hoakin Finiks, Lejdi Gaga/Photo: screenshot
Oglasi

Snimanje filma “Joker: Folie à deux”, nastavka velikog hita “Joker”, je u toku, a reditelj Tod Filips odlučio je da zaintriga javnost pa je objavio prvu fotografiju na kojoj vidimo kako izgleda Lejdi Gaga u tom filmu.

Ludovaćemo ponovo… Zvanično potvrđeno snimanje nastavka “Jokera”

Kao što je već objavljeno, Lejdi Gaga u nastavku glumi Harli Kvin, a njena prva fotografija objavljena je, kako to već i priliči, na Dan zaljubljenih, i na njoj se nalazi i Hoakin Finiks. On je za ulogu u prvom delu osvojio Oskara za najbolju mušku ulogu a film je, poprilično neočekivano, 2019. godine zaradio milijardu dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

Priča prvog “Jokera” pratila je Artura Fleka, stand-up komičara i zabavljača koji zbog mentalnih problema gubi posao. Zato se on pretvara u Jokera, čoveka koji se obračunava sa svojim protivnicima i postaje “narodni heroj”. Nastavak filma u naslovu ima “Folie à Deux”, što je medicinski izraz za identičnu mentalnu bolest koja je zahvatilla dvoje ili više ljudi, najčešće članova porodice.

Objavljen behind the scenes dokumentarac filma “Joker”… evo kakvo je to “ludilo” bilo na snimanju

Snimanje filma “Joker: Folie à deux” odvija se u Njujorku i Los Anđelesu a premijera je zakazana za 4. oktobar 2024. godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime