Objavljen trejler za poslednju epizodu “The Last of Us”, neki fanovi misle su shvatili sve…

0
373
The Last of Us, HBO promo
Oglasi

Objavljen je trejler za poslednju epizodu hvaljene i trenutno možda i najpopularnije HBO serije “The Last of Us”, a čini se da su gledaoci vrlo uzbuđeni zbog raspleta prve sezone.

Iako je trejler vrlo kratak i ne otkriva gotovo ništa što bi moglo da nagovesti finale sezone, vidljivo je da će Džoel i Eli upasti u gadnu frku na putu do pronalaska leka protiv gljivične pošasti.

Šta kaže nauka? Koliko je realna pandemija kao u seriji “The Last of Us”…

Oni fanovi koji su igrali video-igru po kojoj je serija napravljena već dobro znaju šta sledi i kako će se rasplesti prva sezona pa su u komentarima ispod video-snimka na YouTubeu upozorili na ono što se sprema.

“Za sve vas koji proživljavate ovu priču prvi put. Niste spremni na to kako će se ova sezona završiti. Kunem se”, napisao je jedan fan u komentarima, a drugi se nadovezao: “Zamislite samo šta će biti kada vide šta će se dogoditi u drugoj sezoni.”

Zvezda “The Last of Us” pala na vozačkom jer su joj smetali plakati s njenim likom…

“Mislim da je serijal dobro napravljen, ali u igri je mnogo izraženiji odnos Eli i Džoela i više je fluidan. Sve što se događalo u seriji nije ostavilo toliko emocija kao što je u igri”, jedan je od komentara.

Već su “namirisali zlatnu koku” … Stiže i druga sezona serije “The Last of Us”?

“Bela Remzi je rekla da će serija završiti na kontroverzan način. Ne znam šta su spremili i jesu li menjali radnju u odnosu na igru, ali nadam se da nisu preterali”, komentariše drugi korisnik.

Poslednja epizoda sezone emitovaće se na HBO-u i HBO Maxu u nedelju 12. marta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime