Objavljen prvi trejler za biografski film o Ejmi Vajnhaus “Back To Black”…

0
184
Marisa Abel kao Ejmi Vajnhaus/Photo: Focus Features/Studiocanal
Oglasi

Objavljen je prvi trejler za biografski film o Ejmi Vajnhaus pod nazivom “Back To Black”. StudioCanal i Monumental Pictures su objavili ovaj službeni uvodni materijal za film koji je režirala Sem Tejlor-Džonson, a glavnu ulogu igra Marisa Abel. Radnja filma istražuje srećne trenutke u životu Ejmi Vajnhaus u Londonu, kao i njezin intenzivan put do slave.

Otac Ejmi Vajnhaus: Na tavanu smo našli neke njene stare snimke, dok nije postala slavna, i ako ih spasemo – objavićemo album

Uz Marisu Abel u ulozi Ejmi, u filmu “Back To Black” takođe se pojavljuju Džek O’Konel kao njen bivši suprug Blejk Filder-Sivil, Edi Marsan kao njen otac Mič, Džulijet Kovan kao njena majka Dženis i Lesli Manvil kao njena baka Sintija. Značajno je napomenuti da je fondacija koja brine o nasleđu Ejmi Vajnhaus dala odobrenje za korišćenje njenih pesama u filmu. Interesantno je primetiti da je Marisa Abel, glavna glumica, otpevala sve pesme u filmu.

Pogledajte prvu fotografiju Marise Abele kao Ejmi Vajnhaus u biografskom filmu “Back to Black”

Rediteljka Sem Tejlor-Džonson je izjavila:

– Otkriti talenat poput Marise Abel je kao pronalazak zlatne riznice. Od trenutka kada je stala pred kameru na svojoj prvoj audiciji, znala sam da je savršena za ulogu Ejmi Posvetila se s ogromnim trudom, pazila na svaki detalj i svakodnevno vežbala satima kako bi izvela pesme kroz ceo film. Ona nije samo glumila Ejmi, već je zaista živela u njoj.

Valeri iz pesme Ejmi Vajnhaus zaista postoji… Otkriveno ko je žena kojoj je posvećen veliki hit

Sem Tejlor-Džohnson je prethodno režirala biografski film o Džonu Lenonu pod nazivom “Nowhere Boy” i prvi deo franšize “Pedeset nijansi sive”. Roditelji Ejmi Vajnhaus su u decembru izjavili:

– Oduševljeni smo što StudioCanal, Focus Features i Monumental snimaju ovaj film kako bi proslavili izuzetnu muzičku ostavštinu naše ćerke Ejmy i predstavili njen talenat na način koji zaslužuje.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime