Objavljen kompletan line-up ŠA Festa: Na glavnoj bini Ritam nereda, Goblini, Zoster…

0
996
ŠA fest sadržaj
Oglasi

Brojna domaća, regionalna i strana imena i ove godine od 26. do 29. jula dolaze na ŠA Fest u Prijedor.

Festivalska dešavanja, i ove godine, odigraće se na više lokacija u Prijedoru, uz manje izmene koncepta.

Ono što se na ŠA Festu ne menja jeste fantastična muzika za sve generacije. U petak i subotu, 28. i 29. jula, u Ljetnoj bašti u “ŠA Live” programu nastupaju velike regionalne zvezde. Rok&ege veče u petak rezervisano je za Ritam nereda, Gobline, Zoster, Del Arno bend i Svemirka.

Čista energija ŠA Festa u 36 slika

U subotu, na rap&trap večeri, nastupaju Senidah, Đorđe Čarkić Klinac, Bojana Vunturišević, Andra Kiddo i prijedorskoj publici već dobro poznati Vojko V.

Ljubitelje elektronske muzike očekuju nastupi svetski poznatih DJ-eva u Elektro park zoni festivala u Starom gradu. Imena koja će vas držati budnima do ranih jutarnjih časova na ovom ŠA stejdžu su: Fernanda Martins, Gramofondžije, Marta Gabrovsek, Dejan Milićević, Mladen Tomić, Inis, Marko Milosavljević, Danijel Kević i ELM.

Ljetna bašta biće pozornica i za ŠA stand-up i ŠA teatar.

U sredu, 26. jula, za smeh će biti zadužen Dragan Marinković Maca sa svojim stend-ap nastupom, dok će dan kasnije na ovoj dobro poznatoj otvorenoj sceni nastupiti glumci Nikola Rakočević i Miodrag Radonjić sa predstavom “Audijencija”, koja već duže vreme puni salu Jugoslovenskog dramskog pozorišta iz Beograda.

– Prijedor ostaje na mapi najatraktivnijih festivala u regiji. Osim predvodnika Lajv stejdža, poput kultnih bendova Ritam nereda, Goblini i Zoster, kao što smo prošle godine iznenadili publiku dolaskom Konstrakte, na glavnom festivalskom stejdžu ovog puta ekskluzivno će nastupiti još jedna velika regionalna zvezda – Senidah – poručuju iz ŠA Fest tima i pozivaju vas da redovno pratite objave na njihovim društvenim mrežama, kako biste na vreme obezbedili ulaznice za ovogodišnje okupljanje u Prijedoru i saznali sve detalje ovogodišnjeg ŠA Festa.

Festival posvećen Daliboru Popoviću Mikši

ŠA Fest i ove godine podržava Grad Prijedor, istinski prijatelj i generalni pokrovitelj festivala.

ŠA Fest je memorijalni festival posvećen prijedorskom umetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši.

Održava se u Prijedoru, a prihod od festivala usmerava se u istoimenu fondaciju koja podržava talentovane umetnike i njihov autorski rad.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime