Novo ime Belgrade Beer Festa… Sunshine posle godinu dana pauze ponovo na Ušću

0
87
Sunshine, Priča 2023/ Photo: AleX
Oglasi

Beogradski sastav Sunshine je spreman da ponovo zakuca na Main stageu Belgrade Beer Festa, kao headliner ovogodišnjeg festivala, 21 juna.

Posle nezaboravnog nastupa pre dve godine, bend se vraća na zahtev publike, spreman da sa njima podeli svoju energiju i poznate hitove “Kokane”, “Misli mene gone”, “Žaklina traži sponzora”…

Video singlom “Frka gori” Sunshine najavljuje novi album

Frontmen Bane Bojović je oduševljen povratkom na najveći gradski festival, obećavajući publici sjajan koncert.

– Želim da poručim publici da koliko mogu uštekaju energiju do našeg nastupa, jer će posle Beogradskog Sindikata, na nastupu grupe Sunshine da padne atomska bomba od energije. Fanovi grupe Sunshine to već uveliko znaju, jer to je jedan od glavnih razloga kako Sunshine opstaje na sceni i posle 30 godina. Naravno, tu su prisutni stari hitovi kao i nova 2-3 singla “Da li sam“, “Frka gori“ i “FNP“ (Fuck Nato Pact) koja sačinjavaju da repertoar bude što interesantniji, kao i interaktivni odnos sa publikom da svi na jednom mestu doživimo što jače transformaciju negativne energije u pozitivnu – kazao je Bane.

Sunshine, Priča 2023/ Photo: AleX

I to nije jedina uzbudljiva vest od benda Sunshine. Posle više od 20 godina, pripremju svoj povratnički album “Vortex“ koji bi trebalo da bude objavljen u toku godine, a popularni crossover hip hop metal sastav već je predstavio nekoliko numera.

Tako je pre godinu dana objavio pesmu “Frka gori” u kojoj gostuje Aleksandar Saša Mitrović iz hardcore grupe SMF, a ove godine singl “FNP“ koji grmi duž regiona, pa nema sumnje da će njihov nastup na Belgrade Beer Festu biti jedan od najzapaženijih.

Sa nedavnom proslavom 30. rođendana, Sunshine dokazuje da godine su samo broj, i spremni su da sviraju jače nego ikad.

Podsetimo, beogradski festival piva održaće se od 20. do 23. juna na Ušću u organizaciji Skymusica, a kao i prethodne godine, ulaz će biti slobodan do 19:30 časova.

Ulaznice se mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime