Novim singlom Saša Gambiroža najavio album “Godine bez ljubavi”

0
217
Saša Gambiroža/Photo: Oliver Đorđević
Oglasi

Saša Gambiroža, mladi pančevački kantautor, objavio je novi singl pod nazivom “Ma ćao bejbe”.

Mladi muzičar koji je ranije sarađivao sa bendovima 5 Minuta, Krug IV, Nestasni, Against The System, Mimo Protokola, do sada je objavio, pored aktuelnog, još četiri singla: “Tonem” “Dodiri”, “Porazi” i “Plas i strast”.

“Gledam kako igraš” je novi singl pančevačkog muzičara Saše Gambirože

Sve pesme je snimao sa producentom Stefanom Rodićem u Beogradu a novi singl Saša potpisuje zajedno da Ognjenom Stošićem i to je njegova prva saradnja.

– Najveći izazov mi je i prvi studijski album koji je još u pripremi pod radnim i nezvaničnim naslovom “Godine bez ljubavi” koji publika može da očekuje 2024. godine – kaže Saša i dodaje:

Saša Gambiroža/Photo: Oliver Đorđević

– Do kraja godine izlazi jos jedan singl “Ljubav je dete”, vraćam se korenima, počeo sam sa ljubavnim pesmama solo karijeru, tome se polako vraćam. Za sledeću godinu šripremam jođ dva singla: “Pogledaj u nebo” I “U klubu je vruće” toliko otkrivam za sada, polako se slažu kockice albuma “Godine bez ljubavi”.

“Ljubav se ne može naći tamo gde je nema, niti se može sakriti tamo gde je ima”, ovaj citat Ive Andrića jedan od onih koji me vode kroz život – kaže Saša Gambiroža.

Poslušajte singl “Ma ćao bejbi”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime