Novi album benda Darkshines dostupan i na internetu, promocija 23. septembra u Kragujevcu

0
558
Oglasi
Darkshines/Photo: Zoran Lazarevic Laki

Kragujevački bend Darkshines, koji je 6. maja ove godine objavio u CD formatu povratnički album “Predaj se”, u izdanju promoterske kuće Long Play, danas je ovo izdanje predstavio publici na svim relevantnim digitalnim platformama.

Album će biti uživo promovisan na koncertu u bašti Doma omladine Kragujevca u petak 23. septembra (21.00).

– Posle nastupa povodom proslave dana grada Kragujevca 6. maja, gde smo odsvirali nekoliko pesama sa novog albuma, odlučili smo da u kultnoj bašti Doma omladine napravimo koncertnu promociju, gde ćemo publici predstaviti ceo materijal – najavljuje gitarista benda Branislav Blagojević, poznat kao Boža Friedman – Ovaj događaj je uvod u proslavu 20 godina postojanja benda koja će biti obeležena objavljivanjem jednog novog, veoma zanimljivog izdanja.

Darkshines/Photo: Marko Aleksić

Boža ističe da će se Darkshines potruditi da promotivni koncert bude propraćen “odličnim audio-vizualnim efektima”.

– Pozivam sve ljubitelje kvalitetnog hard-roka da dođu, čuju i vide šta smo im to pripremili. Na koncertu ćemo imati i nekoliko gostiju iznenađenja, tako da garantujemo dobar provod. Darkshines vas poziva na predaju. Vidimo se.

Darkshines su se, posle pauze, trijumfalno vratili na scenu nastupom na prošlogodišnjem Arsenal festu u svom gradu. U novembru 2021. predstavili su prvi najavni singl za novi album, “Zaboravi me”, a onda je usledila naslovna pesma “Predaj se!”, uz upečatljiv, provokativan spot. U junu je plasiran spot za numeru “Kriva za sve”, sa kadrovima snimljenim na pomenutom nastupu 6. maja.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime