Novembar u subotu u niškom klubu Istina Mašina

0
260
Gitara/ Photo: pixabay.com
Oglasi

Bend Novembar nastupiće u subotu, 4. novembra u niškom klubu Istina Mašina, a početak koncerta najavljen je za 21:00 čas.

Ovo će biti četvrti nastup u Nišu posle smrti frontmena sastava, Gorana Kostića Koste.

Goran Kostić/ Photo: youtube.com printscreen

Između ostalih, gosti koje će publika imati priliku da čuje na svirci, će biti: Vladimir Radusinović Radule (Ateist rap) i Silvestar Mrak (Grupa tvog života, Gužva u 16-ercu). Na bini će im se pridružiti Dimitije Nikolić, gitarista sastava Manitu, zatim Strahinja Đokić i Branko Radosinović.

Photo: Promo

Podsećanja radi, jedan od poslednjih izdanja Novembra jeste album (možete da ga poslušate na ovom linku), koji su brojni fanovi imali priliku da sebi priušte na vinili i CD.

Osim pesme “Sve zaboravljam” koju je tada izveo Goran Kostić Kosta, na ostatku albuma možete da čujete Nikolu Vranjkovića, Zorana Čalića (Majke), Seju Seksona (Zabranjeno Pušenje), Petra Lovšina (Pankrti), Nemanju Kojića Kojota (Eyesburn), Vladimira Radusinovića (Atheist rap), Petka Slaveykova (Daily Noise Club), Silvestara Mraka (Gužva u 16-ercu, Grupa tvog života) i Branka Golubovića (Goblini).

Ulaznice za koncert možete da kupite u klubu Pivnica Nemir i Vintage shopu u Nišu. Cena iznosi 800 dinara, a broj mesta je ograničen.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime