Nova zbirka priča Nikole Đurička “Konačno sve dogodovštine jednog Džonija” u prodaji

0
237
Nikola ĐuićčkoPhoto: screenshot YouTube @24minutaofficial
Oglasi

Posle prve zbirke priča “Dogodovštine jednog Džonija”, koja je osvojila srca mališana, omiljeni glumac Nikola Đuričko odlučio je da obraduje najmlađe čitaoce i vrati se u svet maštovitog dečaka koji obožava da priča priče.

Džoni je napisao sve svoje dogodovštine, pa ćete, uz one dobro poznate, u knjizi “Konačno sve dogodovštine jednog Džonija” pronaći i 15 novih priča.

Nikola Đuričko: “Munje” su bile gledanije od “Titanika”, možda će drugi deo da prešiša “Avatara

Nova zbirka kratkih humorističnih priča nastala iz mašte izvanrednog Đurička, baš kao i prethodna, ima jedan jedini cilj – da na dečjim licima izmami široke osmehe.

Konačno sve dogodovštine jednog Džonija

Džoni ima pune džepove dogodovština. Uglavnom je veseo, pokoji put tužan, retko ljut i pomalo zaljubljen. Ponekad leti u oblacima, pa pomeša prošlost, sadašnjost i budućnost. Džoni ne govori uvek istinu, ali veruje da su njegove priče istinitije od najvećih istina.

Nikola Đuričko kaže: U Americi si uvek na dva čeka do bankrota; Mi pitamo: A u čemu je, tačno, razlika?

Džonijeve duhovite i zabavne priče namenjene su kako mlađim, tako i starijim školarcima, a za galeriju fantastičnih komičnih likova i ovoga puta bio je zadužen čuveni ilustrator Tihomir Čelanović.

Književni prvenac Nikole Đurička – “Dogodovštine jednog Džonija” – doneo mu je Nagradu za najbolju knjigu u oblasti dečje književnosti na Sajmu knjiga u Novom Sadu 2019. godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime