Nova filmska minijatura Bobija Marjanovića. posle Kijanu Rivsa, partner mu je Adam Sendler…

0
210
Oglasi
Hustle/Photo> screenshot
Hustle/Photo> screenshot

Proslavljeni srpski košarkaš Boban Marjanović po drugi put se našao na velikom platnu – dobio je ulogu u novom hitu Adama Sendlera.

Reč je o Netfliksovom filmu “Hustle” u kom Sendler igra NBA skauta Stenlija Šugarmena u potrazi za budućom košarkaškom zvezdom.

Već iz trejlera možemo da vidimo da je, između ostalih, “bacio oko” na srpskog centra kog igra Bobi Marjanović, u sve dresu vršačkog Hemofarma za koji je nastupao na početku karijere.

Međutim, postoji začkoljica – na NBA draftu mogu da učestvuju samo igrači koji su mlađi od 22 godine.

“Imam 22 godine””, samouvereno izgovara Bobi Marjanović, pokazujući dar za komediju. Ali, sudeći prema trejleru, deluje da i nije baš ubedio Šugarmena koji svoju “zlatnu koku” pronalazi u Španiji, u liku uličnog basketaša kog tumači španski reprezentativac Huančo Ernangomez.

TO MOŽE SAMO U HOLIVUDU… KIJANU RIVS “UBIJA” BOBIJA MARJANOVIĆA – KNJIGOM

Marjanoviću je “Hustle” inače druga filmska uloga, nakon što se u akcionom filmu “Džon Vik 3” tukao sa Kijanu Rivsom.

– Obe uloge su drugačije, zar ne? U jednoj igram košarku, a u drugoj se bijem! Ali bilo je kul biti ispred kamere. To je postala moja ljubav, znate. Naravno, košarka je na prvom mestu, ali gluma i ovakve stvari su moj život, i obožavam to da radim. Znate, ja sam srećan čovek – rekao je Marjanović za američki filmski magazin Variety.

Srpski košarkaški as nije krio zadovoljstvo zbog rada sa Adamom Sendlerom.

– Za moju scenu mi je Adam poslao poruku i pomislio sam: “Vau!” On je zaista fina osoba, ima dobro srce. Brine se o svojim prijateljima i ljudima. Tako je fina osoba. Poznavao sam ga od ranije, ali sad sam radio sa njim na filmu, i shvatio šta ga čini tim što jeste. On je sjajan, sjajan, sjajan, i ne mogu da nađem reči na engleskom koje bi to bolje opisale – kazao je Marjanović.

Iako kritika često ume da bude nemilosrdna prema Sendlerovim komedijama, čak i kada dožive komercijalni uspeh, “Hustle” se zasad sjajno drži i ima odličan skor od čak 90 odsto pozitivnih recenzija na sajtu Rotten Tomatoes.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime