Noćni program sa Bojanom Vunturišević 21. decembra u novosadskoj Fabrici

0
220
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Do skoro “nekadašnja pevačica benda Svi Na Pod”, a sada ozbiljno ime savremene srpske pop scene, Bojana Vunturišević održaće koncert 21. decembra u novosadskoj Fabrici.

Njen debi album “Daljine“ (Mascom), koji se pojavio krajem prošle godine, s pravom je privukao dosta pažnje publike i kritičara koji su ga svrstali u u top tri regionalna izdanja za prethodnu godinu.

Pesma “Kese, Etikete” proglašena je hitom 2017. i broji više od milion pregleda na YouTubeu, a spot za pesmu “Noćni program” proglašen je najboljim spotom u protekloj godini.

Bojana Vunturišević/ Photo: Promo
Bojana Vunturišević/ Photo: Promo

Ova dama vrsnog vokala, ali i jedinstvene harizme koja se manifestuje kroz sada već prepoznatljive plesne pokrete, vreme u studiju i na sceni provodi gotovo isključivo sa prijateljima.

Tako je producent albuma “Daljine”, Ivan Marinković Bambi, ujedno i deo benda sa kojim Bojana nastupa. Zaključni član je producent elektronske muzike i izvođač, Marko Milošević, prepoznatljiv po svom akronimu Mkdsl.

Njima se na bini često priključuje i saksofonista Jamal al Kiswani, Bojanin kolega iz nekadašnjeg benda.

U proteklih nekoliko meseci Bojana Vunturišević je postala jedno od najatraktivnijih alternativnih regionalnih muzičkih imena, a njene numere se slušaju širom regiona.

Ulaznice za novosadski koncert Bojane Vunturišević u organizaciji MH Concerts možete da nabavite na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i Mungosa po cenama:
– 500 dinara – akcija prvih 50 ulaznica
– 600 dinara – pretprodaja
– 800 dinara – na dan koncerta

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime