Noćni program sa Bojanom Vunturišević 21. decembra u Hali 6 Novosadskog Sajma… Specijalni gost bend Sputnik

0
225
Oglasi

Novosadski koncert Bojanom Vunturišević  održaće se 21. decembra na novoj lokaciji – u Hali 6 Novosadskog Sajma, a biće tu i specijalni gosti, bend Sputnik.

Photo: Promo
Photo: Promo

Do skoro, Bojana Vunturišević bila je “nekadašnja pevačica benda Svi Na Pod”. Sada je dovoljno da se “malo, malo” zapeva i ljudi prepoznaju hit “Kese, Etikete” sa albuma koji su kritičari svrstali u top tri regionalna albuma za prethodnu godinu.

Pesma “Kese, Etikete” proglašena je hitom 2017. godine, i broji više od milion pregleda na YouTube u, a spot za pesmu “Noćni program” proglašen je najboljim spotom u protekloj godini.

Ova dama vrsnog vokala, ali i jedinstvene harizme koja se manifestuje kroz sada već prepoznatljive plesne pokrete, vreme u studiju i na sceni provodi gotovo isključivo sa prijateljima.

Tako je producent albuma “Daljine”, Ivan Marinković Bambi, ujedno i deo benda sa kojim Bojana nastupa. Zaključni član je producent elektronske muzike i izvođač, Marko Milošević, prepoznatljiv po svom akronimu Mkdsl. Ovom trojcu na bini se često priključuje saksofonista Jamal al Kiswani, Bojanin kolega iz nekadašnjeg benda.

U proteklih nekoliko meseci Bojana Vunturišević je postala jedno od najatraktivnijih alternativnih regionalnih muzičkih imena i njene numere slušaju se širom ex-YU prostora.

Sputnik/ Photo: Promo
Sputnik/ Photo: Promo

Specijalni gosti na koncertu biće sve popularniji novosadski elektro rok bend Sputnik koji će sigurno sve prisutne prodrmati svojim ritmičnim i pevljivim hitovima.

Ulaznice možetze da nabavite na svim prodajnim mestima Gigstixa, Eventima i Mungosa po cenama:
– 500 dinara – akcija prvih 50 ulaznica
– 600 dinara – pretprodaja
– 800 dinara – na dan koncerta

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime