Noćna mora bez kraja… Britni Spirs ostaje u “kavezu” najmanje do septembra 2021.

0
198
Oglasi
Britni Spirs/Photo: facebook@britneyspears
Britni Spirs/Photo: facebook@britneyspears

Posle novog ročišta otac pevačice Britni Spirs ostaje njen staratelj do septembra 2021. godine. Isprva je trebalo da ima taj status do februara.

Odluka je doneta tokom saslušanja u sredu, kom su prisustvovali Britnin otac Džejmi Spirs, njena majka Lin i advokat Semjuel Ingam.

Očekivalo se da će se istražiti Džejmijevo upravljanje imovinom njegove ćerke u proteklih godinu dana, ali sud se složio da će to obaviti na ročištu sledeće godine.

Britni je izgubila radnu sposobnost 2008. godine i od tada njen otac i advokat imaju zakonsko pravo da nadgledaju i donose odluke u vezi sa njeni finansijama, zdravljem, poslovnim ugovorima i privatnim životom.

ŠTA SE USTVARI DEŠAVA SA BRITNI SPIRS? KAKO I ZAŠTO NE SME DA SE UDA, GLASA NA IZBORIMA, IMA DECU, TROŠI SVOJ NOVAC, VOZI AUTOMOBIL…

U intervjuu za CNN ove nedelje, Džejmi je tvrdio da nije razgovarao sa ćerkom od avgusta usred njihove pravne bitke, jer Britni traži da njen otac bude smenjen kao njen staratelj.

– Volim svoju ćerku i nedostaje mi. Kada je članu porodice potrebna posebna briga i zaštita, porodice moraju da se drže zajedno, kao što sam to činio poslednjih 12 i više godina – rekao je on.

Dodao je da će nastaviti da pruža nepokolebljivu ljubav ali i zaštitu od onih koji imaju interese i onih koji žele da naštete njoj ili njegovoj porodici.

#FREEBRITNEY… ŠER JAVNO REKLA ONO O ČEMU SE ĆUTI: OTAC DROGIRA BRITNI SPIRS DA BI MU “PRAVILA PARE”

Njegova advokatica Vivijan Li Torin tvrdi je da Britnin pravni tim sprečava zvezdu da razgovara sa ocem.

– Džejmijev odnos sa Britni nije toliko različit od prosečnog odnosa oca i ćerke – uvek je postojala međusobna ljubav i poštovanje – navela je advokatica.

HL/Izvor: b92.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime