Njujorški jazz uz Sofiju Knežević i Eliota Masona u klubu Bluz i Pivo

0
432
Oglasi
Photo: Promo

Sofija Knežević, jedan od najboljih džez vokala i njen suprug Eliot Mason, član i solista orkestra Jazz at Lincoln Center, udružiće snage u jednoj posebnoj večeri posvećenoj ovom muzićkom žanru.

Njen aktuelni album “Sofijazz” bio je nominovan, a i osvojio je mnogo nagrada tokom 2021/2022. godine.

Koncert će da bude održan u nedelju, 16. jula u beogradskom klubu Bluz i Pivo (Cetinjska 15), sa početkom u 21:00 čas.

Sofija Knežević/ Photo: Promo

Sofija Knežević je džez pevačica koja već skoro deset godina živi u Njujorku. Stekla je reputaciju jednog od najboljih vokala današnjice. Svojim izvanrednim vokalom i interpretacijom, Sofija je osvojila srca publike širom sveta.

Njen suprug, Eliot Mason, takođe će se pridružiti ovoj posebnoj večeri. Kao šro smo već rekli, Ellot je član i solista Jazz at Lincoln Center orkestra, koji predvodi čuveni Viton Marsalis. Takođe je poznat i kao član kvinteta Mason Brothers.

Sofija Knežević i Eliot Mason/ Photo: Colville Heskey

Sofija i Elliot zajedno su nastupali sa mnogim poznatim džez muzičarima, uključujući legende kao što su Čik Korija i Vejn Šorter.

Veče u klubu Bluz i Pivo biće ispunjeno vrhunskom džez muzikom koju će izvoditi i drugi talentovani muzičari. Naime, pridružuće im se domaća ekipa u sastavu: Sava Miletić (klavijature), Kosta Paunović (gitara), Milan Pavković (kontrabas) i Peđa Milutinović (bubnjevi).

Ulaznice možete da kupite u pretprodaji po ceni od 1200 dinara u klubu Bluz i Pivo, svakog dana od 12:00 do 23:00 časa.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime